Salonul Auto de la Geneva 2016

Pisica blândă zgârie rău: Jaguar F-Type SVR va avea o viteză maximă de 320 de km/h

Publicat Miercuri, 27.01.2016
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Pisica blândă zgârie rău: Jaguar F-Type SVR va avea o viteză maximă de 320 de km/h - Poza 1
Pisica blândă zgârie rău: Jaguar F-Type SVR va avea o viteză maximă de 320 de km/h - Poza 2
Pisica blândă zgârie rău: Jaguar F-Type SVR va avea o viteză maximă de 320 de km/h - Poza 3
Jaguar va lansa la Geneva noul F-Type SVR, versiunea de performanță a frumosului coupe. Modelul va beneficia de un motor V8 și va putea atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Jaguar și Land Rover continuă să ne ofere surprize plăcute cu ajutorul diviziei lor de performanță SVR (Special Vehicle Operations). Cea mai nouă surpriză va debuta în primăvara acestui an, în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Este vorba despre cel mai puternic Jaguar F-Type creat până acum și, totodată, cel mai rapid.

Noul Jaguar F-Type SVR adoptă un kit de caroserie ceva mai agresiv, cu prize de aer generoase care să permită o aerisire perfectă pentru motorul V8 de 5.0 litri, echipat cu 575 de cai putere și 700 de Nm, după cum susțin cele mai noi speculații.

Resursele vor fi exploatate cu ajutorul unei cutii automate cu opt rapoarte, care va garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de 4 secunde. Viteza maximă va fi și ea una impresionantă: 320 de km/h.

Esential 320 de km/h este viteza maximă pe care o va atinge Jaguar F-Type SVR în varianta coupe.
Versiunea SVR va fi disponibilă nu doar alături de varanta coupe.
Și cei care aleg un F-Type decapotabil vor avea acces la cei 575 de cai putere. În cazul lor însă, viteza maximă va fi de 310 km/h.

Celelalte modificări estetice vor include o capotă cu fante de ventilație, o evacuare din titaniu, jante forjate din aluminiu cu dimensiuni de 20 de inch, anvelope Pirelli P Zero și un eleron activ, acționat electronic, capabil să se ajusteze automat în funcție de viteză.

via wcf


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru