Jaguar Ingenium

Luni, 27 Iulie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover a produs peste 1.5 milioane de motoare Ingenium: cel mai recent propulsor al gamei oferă până la 350 CP și are sistem mild-hybrid

Peste 1.5 milioane de motoare din gama Ingenium au fost produse de Jaguar Land Rover din 2015 și până astăzi. Cel mai recent motor al familiei este un diesel de 3.0 litri echipat cu sistem mild-hybrid și disponibil în trei versiuni.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Modele noi

Motoare noi pentru Jaguar XE, XF și F-Pace: gama de propulsoare Ingenium include acum noi unități de 2.0 litri, diesel și benzină

Jaguar extinde opțiunile de propulsie pentru modelele XE, XF și F-pace. Modelele britanicilor vor primi două motoare noi pe benzină și un diesel. Toate fac parte din noua gamă de motoare Ingenium.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Jaguar XE, sedanul britanic concurent cu BMW Seria 3 și Audi A4

Jaguar a dezvăluit o serie de date noi despre noul XE, propunerea sa pentru segmentul sedanurilor medii premium. Cu o caroserie construită în mare parte din aluminiu şi cu motoare noi, eficiente, noul Jaguar XE va încerca să fure din clienţii lui BMW Seria 3 şi Mercedes C-Klasse.
Joi, 25 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Noul Jaguar XE va avea un diesel care consumă doar 3.7 litri/100 de km

Jaguar a anunţat că noul XE va avea un diesel entry-level care dezvoltă 163 de cai putere şi poate oferi un consum de numai 3.7 litri/100 de kilometri.
Joi, 10 Iulie 2014 | Tehnologie

Jaguar şi Land Rover au anunţat primul motor din noua gamă Ingenium: 2.0 litri turbodiesel

Jagua şi Land Rover au făcut publice astăzi primele detalii despre noua lor gamă de motoare, dezvoltate în regim propriu şi botezate Ingenium. Primul agregat va fi un motor diesel cu patru cilindri, de 2.0 litri.
Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Jaguar XJ facelift se lansează anul viitor

Jaguar lucrează în prezent la o versiune revizuită a modelului XJ. Faceliftul ar urma să debuteze în 2015, cu uşoare modificări de design.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar XJ, Jaguar Ingenium, noul Jaguar XJ, Jaguar XJ facelift, viitorul Jaguar XJ
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru