Jon Olsson

Marti, 27 Iunie 2017 | Tuning

Schiorul Jon Olsson recidivează: a transformat un Rolls-Royce Wraith într-un sportiv de 810 CP

Jon Olsson, faimosul schior suedez, a pregătit un nou proiect auto. De această dată, un Rolls-Royce Wraith a trecut printr-un proces de personalizare destul de complex și a încheiat prin a deveni un sportiv de 810 cai.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Tuning

O nouă mașină pentru pârtie: schiorul Jon Olsson și-a construit un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere

Jon Olsson, unul dintre cei mai buni schiori din lume, și-a pregătit o nouă mașină pentru escaladarea pârtiilor: un Lamborghini Huracan de 800 de cai putere.
Vineri, 16 Octombrie 2015 | Accidente exotice

Fostul Audi RS6 de 950 CP al schiorului Jon Olsson, incendiat intenționat de doi hoți

Audi RS6 DTM, o mașină extrem de rară, cu 950 de cai putere sub capotă, aparținând lui Jon Olsson, fost campion mondial de schi, a ajuns cenușă după ce a fost incendiată intenționat.
Marti, 19 Mai 2015 | General

Cel mai dorit taximetrist Uber din lume: 5700 de cereri în doar şase ore

Uber Suedia a apelat la serviciile unei celebrităţi şi s-a trezit cu 5700 de cereri în doar şase ore. Deşi maşina folosită a fost una extrem de rapidă, doar 11 cereri au fost onorate.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Modele noi

Un Lamborghini cu portbagaj superior pentru schiorul Jan Olsson

Lamborghini a pregatit un exemplar special al modelului Murcielago LP670-4 SuperVeloce pentru schiorul suedez Jan Olsson. Modelul sportiv se bucura de o serie de imbunatatiri estetice.

Tag-uri similare

Lamborghini Murcielago, Jon Olsson, Jon Olsson Lamborghini, Lamborghini Murcielago Jon Olsson, Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru