Un Lamborghini cu portbagaj superior pentru schiorul Jan Olsson

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.04.2010
Lamborghini a pregatit un exemplar special al modelului Murcielago LP670-4 SuperVeloce pentru schiorul suedez Jan Olsson. Modelul sportiv se bucura de o serie de imbunatatiri estetice.

Lamborghini reuseste sa isi atraga inca un client important, pasionat de supercarurile produse in Sant'Agata Bolognese. De aceasta data nu este vorba despre un om de afaceri, politician sau vedeta ci despre un renumit schior, celebrul Jon Olsson.

Suedezul, care locuieste in prezent in Monaco, se va bucura de o versiune exclusivista, atent personalizata, a modelului Murcielago LP670-4 Super-Veloce. Exemplarul dedicat lui Jon Olsson a fost finisat in culoarea negru mat cu accente portocalii si initialele numelui pe capota. Un accesoriu care probabil va surprinde pe multi fani ai supercarului este un portbagaj superior, in care vor sta schiurile noului proprietar.

Supercarul comandat de Olsson a debutat in urma cu un an in cadrul salonului Auto de la Geneva, fiind echipat cu un motor V12 ce dezvolta 670 de cai putere la 8000 de rotatii si 660 de Nm la 6500 de rotatii. Indicativul SuperVeloce tradeaza lipsa a 100 de kilograme din masa modelului standard.

via | thisweekinmotors

Comentarii (3)

  • Cred totusi ca puteau sa personalizeze putin mai mult portbagajul (mai ales ca design)
    3 1
  • Trebuie sa recunosc ca arata foarte bine.Super!
    :)) trebuia sa scrie astia si pe Duster-ul lui Base ceva :))
    0 0
  • Lambo
    superb au transformat masina baietii, Olsson este foarte norocos
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru