Landwind x7

Vineri, 22 Martie 2019 | Industrie

JLR a câștigat procesul cu chinezii care vindeau o copie a lui Range Rover Evoque: “clona” Landwind X7 va fi scoasă de la vânzare, iar britanicii vor primi despăgubiri

Jaguar Land Rover a reușit să câștige procesul cu firma chineză care produce și vinde o copie a modelului Range Rover Evoque. O instanță din Beijing a decis că Landwind X7 trebuie să fie scos de la vânzare, iar firma chineză trebuie să plătească despăgubiri către JLR.
Joi, 04 August 2016 | Accidente exotice

Strada își face singură dreptate: accident între Range Rover Evoque și copia sa chinezească

Landwind X7 este cel mai recent exemplu de copie chinezească grosolană. Modelul copiază liniile lui Range Rover Evoque. Întâmplarea face ca cele două mașini să fie implicate într-un accident în China.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Industrie

Războiul contra copiatorilor chinezi continuă: Land Rover nu primește patentul pe designul lui Evoque în China, dar dă în judecată Jiangling pentru copierea SUV-ului britanic

Land Rover nu a putut să obțină în China patentul pe liniile estetice ale Evoque pentru că "designul a fost prezentat anterior în alte țări". Totuși, britanicii îi cheamă la Tribunal pe cei de la Jiangling, care au copiat liniile lui Evoque pe modelul Landwind X7.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Modele noi

Galerie foto cu Landwind X7: clona chinezilor continuă să sfideze Range Rover Evoque

Landwind X7 continuă să sfideze acuzele privind plagierea designului întâlnit pe Range Rover Evoque. Clona chinezească apare într-un nou set de imagini oficiale.
Joi, 28 Mai 2015 | General

Șeful Land Rover: ”Nu putem face nimic împotriva copiilor chinezești”

Land Rover a recunoscut oficial că nu poate face nimic împotriva constructorului chinez care a copiat modelul Range Rover Evoque. Autoritățile din China au respins plângerile.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Primele reacţii oficiale Land Rover la adresa clonei chinezeşti Landwind X7

Land Rover a luat o poziţie oficială după lansarea noului model chinezesc Landwind X7. Crossover-ul este o clonă grosolană după Range Rover Evoque.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Primele imagini cu noul Landwind X7, clona chinezească a lui Range Rover Evoque

Chiar dacă au fost acuzaţi de plagiat încă din faza de dezvoltare, chinezii nu s-au sfiit să ducă la bun sfârşit proiectul modelului Landwind X7, o copie grosolană după Range Rover Evoque.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Chinezii au creat o copie grosolană după Range Rover Evoque: Landwind X7

Range Rover Evoque este atât de apreciat în China, încât un producător local a decis să creeze o copie fidelă a SUV-ului britanic. Modelul se numeşte Landwind X7 şi costă doar 20.000 de dolari.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru