Copie chinezeasca

Vineri, 01 Iunie 2018 | Industrie

Chinezii lovesc din nou: Huansu Hyosow este copia lui Lamborghini Urus, are motor turbo de 2.0 litri, 200 de cai putere și costă 15.000 de dolari

Chinezii de Huansu, companie deținută de grupul BAIC, a lansat oficial modelul Hyosow, o copie după SUV-ul Lamborghini Urus. Cu un preț de doar 15.000 de dolari, Huansu Hyosow are un motor turbo de 2.0 litri, 200 de cai putere și este de peste 15 ori mai ieftin decât Lamborghini Urus.
Marti, 11 Aprilie 2017 | General

După ce au copiat designul lui Porsche Macan, chinezii ridică ștacheta: vor lansa un concept care seamănă cu Lamborghini Urus

Chinezii de la Zotye, deveniți celebri după copia lui Porsche Maacan, pregătesc un nou SUV în gamă. Acesta ar urma să fie o copie fidelă a viitorului Lamborghini Urus.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | General

După ce au plagiat designul modelelor europene, chinezii au creat o animație care copiază filmul Cars

Producătorii filmului de animație Cars au dat în judecată finanțatorii unei pelicule similare din China. Se pare că aceștia au copiat grosolan personajele.
Luni, 08 August 2016 | Modele noi

Mașina de copiat chinezească lovește iar: noul Vokswagen Tiguan are un frate geamăn în China

Constructorul chinez Zotye, recunoscut pentru plagierea modelelor din Grupul Volkswagen, a recidivat. Asiaticii au copiat designul noului Volkswagen Tiguan.
Joi, 04 August 2016 | Accidente exotice

Strada își face singură dreptate: accident între Range Rover Evoque și copia sa chinezească

Landwind X7 este cel mai recent exemplu de copie chinezească grosolană. Modelul copiază liniile lui Range Rover Evoque. Întâmplarea face ca cele două mașini să fie implicate într-un accident în China.
Joi, 17 Martie 2016 | O lume nebuna

Până unde merge tupeul copiatorilor chinezi: constructorul Zotye a clonat designul lui Porsche Macan

Plagiatul a fost ridicat la rang de artă în China. Producătorul Zotye a lansat o mașină care seamănă perfect cu Porsche Macan. Până și interiorul a fost copiat cu fidelitate.
Marti, 28 Iulie 2015 | Modele noi

Chinezii au creat o copie electrică și după celebrul Tesla Model S

Valul de copii chinezești pare să nu se mai oprească. Cea mai nouă dovadă de plagiat se numește Youxia X și se inspiră din designul și performanțele popularului Tesla Model S.
Joi, 28 Mai 2015 | General

Șeful Land Rover: ”Nu putem face nimic împotriva copiilor chinezești”

Land Rover a recunoscut oficial că nu poate face nimic împotriva constructorului chinez care a copiat modelul Range Rover Evoque. Autoritățile din China au respins plângerile.
Luni, 02 Februarie 2015 | O lume nebuna

Chinezii au copiat exteriorul şi interiorul noului Volkswagen Touareg facelift

Se întâmplă din nou în China. producătorul Yema a lansat un SUV care copiază aspectul frontal al noului Volkswagen Touareg. Până şi interiorul poate fi acuzat de plagiat.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | O lume nebuna

Un nou exemplu de plagiat în China: Jiangling T7 copiază actualul Volkswagen Amarok

Nici Volkswagen nu a scăpat de atenţia constructorilor chinezi. Actualul Amarok a fost copiat de Jiangling Motors cu modelul T7.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | General

Scandalul clonelor chinezeşti, reaprins de o copie după francezul Renault Twizy

Chinezii au recidivat cu o nouă clonă. De această dată este vorba despre sosia lui Renault Twizy, modelul electric francez, care se comercializează chiar şi pe piaţa din România.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | General

Primele reacţii oficiale Land Rover la adresa clonei chinezeşti Landwind X7

Land Rover a luat o poziţie oficială după lansarea noului model chinezesc Landwind X7. Crossover-ul este o clonă grosolană după Range Rover Evoque.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Primele imagini cu noul Landwind X7, clona chinezească a lui Range Rover Evoque

Chiar dacă au fost acuzaţi de plagiat încă din faza de dezvoltare, chinezii nu s-au sfiit să ducă la bun sfârşit proiectul modelului Landwind X7, o copie grosolană după Range Rover Evoque.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Chinezii au creat o copie grosolană după Range Rover Evoque: Landwind X7

Range Rover Evoque este atât de apreciat în China, încât un producător local a decis să creeze o copie fidelă a SUV-ului britanic. Modelul se numeşte Landwind X7 şi costă doar 20.000 de dolari.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Hyundai ix35, clonat de chinezi sub numele de Hawtai Shengdafei

După ce a clonat Porsche Cayenne în urmă cu patru ani, constructorul chinez Hawtai recidivează. De această dată cu un crossover inspirat de Hyundai ix35.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Modele noi

Yema Mustang F16 - clona chinezească după Audi A4 Avant

Chinezii au recidivat cu o nouă clonă. Se numeşte Yema Mustang F12 şi este un break complet electric ce copiază perfect Audi A4 Avant, în versiunea pre-facelift.
Marti, 24 Iulie 2012 | O lume nebuna

Chinezii copiază grosolan designul Cadillac pe trei modele locale

Constructorul chinez Shanxi Victory a transpus designul modelelor Cadillac pe un pick-up şi două van-uri. Asemănările sunt izbitoare, cel puţin în partea frontală, unde nu a fost schimbat decât logo-ul.
Marti, 29 Mai 2012 | Modele noi

Cea mai nouă clonă chinezească se inspiră după Cadillac SRX

Constructorul chinez Dongfeng va produce din 2013 un model inspirat de această dată de designul unui model american. Muza folosită de chinezi a fost Cadillac SRX.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Modele noi

China: Great Wall va lansa un SUV cu faţa lui Touareg şi spatele lui Koleos

O nouă copie chinezească se pregăteşte de debut în cadrul Salonului de la Beijing. Great Wall ne prezintă Hover H7, un SUV de mari dimesniuni care fură faţa lui VW Touareg şi spatele lui Renault Koleos.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Modele noi

Copia chinezească a lui Porsche Cayenne primeşte grila lui Jaguar XJ

Chinezii de la Hawtai au prezentat un facelift pentru celebra copie a SUV-ului Porsche Cayenne. Modelul a primit o grilă nouă, inspirată de cea a actualului Jaguar XJ.

Tag-uri similare

Porsche Cayenne, copie chinezeasca, Hawtai B35, copie Porsche Cayenne, plagiat Porsche Cayenne, vechea generaţie Porsche Cayenne
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru