Chinezii lovesc din nou: Huansu Hyosow este copia lui Lamborghini Urus, are motor turbo de 2.0 litri, 200 de cai putere și costă 15.000 de dolari

de Petre Barac
Vineri, 01.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de Huansu, companie deținută de grupul BAIC, a lansat oficial modelul Hyosow, o copie după SUV-ul Lamborghini Urus. Cu un preț de doar 15.000 de dolari, Huansu Hyosow are un motor turbo de 2.0 litri, 200 de cai putere și este de peste 15 ori mai ieftin decât Lamborghini Urus.

Chinezii ne-au obișnuit cu mașinile lor care de multe ori copiază modele europene cunoscute. În unele cazuri, copiile ajung să se vândă mai bine decât originalul, spre frustarea oficialilor europeni.

Huansu, o companie deținută de grupul BAIC, a lansat acum modelul Hyosow, o copie chinezească după SUV-ul Lamborghini Urus.

Asemănările sunt destul de evidente, iar presa asiatică scrie că Hyosow ar urma să aibă un motor turbo de 2.0 litri ce dezvoltă circa 200 de cai putere și un preț de pornire de circa 15.000 de dolari.

Spre comparație, Urus costă de peste 15 ori mai mult și pleacă de la 206.000 de euro în România. Lamborghini Urus are un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 650 de cai putere, cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte și un sistem de tracțiune integrală.

Via Carscoops

Comentarii (6)

  • sa-l vad pe ala care zice ca nu arata bine. E chiar misto!
    2 0
  • In copilarie visam o chinezarie
    Atunci era o bicicleta
    Sau uneori o jucarie
    Azi e o bijuterie pe patru roti
    Si ieftina se stie.
    2 0
  • AndreiRN
    Bravo lor si sper sa inceapa sa vanda curand in toata lumea.
    2 3
  • @Andrei.....iti dorim sa fii unul dintre primii clienti...si sa ne povestesti printre tuburi, de pe patul de spital, cum ai simtit tu adrenalina...
    5 3
  • @Andrei
    Designul este frumos, problema este ce faci cu partea de inginerie care se ascunde sub capota; partea aia care presupune costuri mari de cercetare si dezvoltare, partea aia care te asigura ca la o curba cu 60 la ora nu zbori de pe sosea, partea aia care te asigura ca la un impact cu 60 km/h nu mor toti ocupantii masinii.
    China este o piata ce nu impune standarde de siguranta foarte stricte (pe de o parte) si nu tine la proprietatea intelectuala. De aici preturile masinilor care arata la fel cu cele din lumea civilizata dar costa mult mai putin.
    4 3
  • autodatanet
    arată mai bine decât originalul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru