Copie chinezeasca

Luni, 19 Martie 2012 | General

Chinezii au copiat deja electricul Renault Zoe

Constructorul chinez Greenwheel a depus patentul pentru un automobil electric ce copiază designul francezului Renault Zoe, lansat în versiune de serie abia la începutul lunii în cadrul Salonului de la Geneva.
Marti, 07 Februarie 2012 | Modele noi

Clona oficială a modelului Mercedes B-Klasse vine din China

Chinezii de la BAIC au publicat primele imagini şi informaţii ale modelului BAW C301, o copie fidelă a vechii generaţii Mercedes B-Klasse.
Marti, 02 August 2011 | O lume nebuna

Chinezii recidivează: un mini model electric copiază Toyota iQ

O nouă copie grosolană a fost descoperită în China. Constructorul Wiegang Guangsheng New Energy Co, specializat în producerea de panouri solare, a lansat şi o maşină, inspirată de Toyota iQ.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Modele noi

Chinezii au adus la Detroit o copie hibridă a lui Lexus RX

Constructorul BYD, singurul reprezentant al Chinei la Detroit, a lansat în cadrul salonului american modelul S6 DM, o copie după Lexus RX, pusă în mişcare de un ansamblu hibrid.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Chinezii lansează o nouă copie grosolană: sosia lui Porsche Cayenne

Hawtai B35 este numele celei mai noi copii chinezeşti puse în vânzare. Este vorba despre un SUV care plagiază vechea generaţie a modelului Porsche Cayenne folosindu-se de platforma vechiului Hyundai Santa Fe.

Tag-uri similare

Porsche Cayenne, copie chinezeasca, Hawtai B35, copie Porsche Cayenne, plagiat Porsche Cayenne, vechea generaţie Porsche Cayenne
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru