Lansari Toyota

Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Toyota Auris facelift primeşte un nou aspect şi o motorizare 1.2 turbo

Toyota a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva varianta restilizată a lui Auris. În premieră pentru compacta niponă, gama include şi o motorizare 1.2 turbo alimentată cu benzină.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al mărcii, vine în Europa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a modelului Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen care va debuta în 2015 pe piaţa din Europa. Autonomia sa este de 483 de kilometri.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Toyota C-HR Concept anticipează un SUV mai mic decât RAV4

Toyota aduce la Salonul Auto de la Paris un concept numit C-HR. Acesta este un SUV mai mic decât RAV4, care are un sistem de propulsie hibrid şi o caroserie cu trei uşi.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota ne prezintă versiunea de serie a lui FCV, modelul său alimentat cu hidrogen pe care îl va lansa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a caroseriei primului său model de serie alimentat cu hidrogen. Acesta poartă denumirea FCV, dar numele acesta s-ar putea să nu fie definitiv.

Tag-uri similare

Toyota, modele noi Toyota, lansari Toyota, Toyota FCV, vehicule cu hidrogen, FCV, inovatii Toyota, lansarea Toyota, noul Toyota FCV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru