Oxid de azot

Marti, 17 Septembrie 2019 | Industrie

Presa germană acuză Volkswagen că utilizează dispozitive pentru trucarea emisiilor și la motoarele Euro 6. Constructorul a negat informațiile

Postul public de televiziune SWR din Germania susține că Volkswagen utilizează un dispozitiv de trucare a emisiilor inclusiv pe motoarele Euro 6, pe baza unor informații incluse într-o serie de documente interne. Constructorul german a negat însă acuzațiile.
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Mediu

Munchen analizează posibilitatea de a interzice mașinile diesel care nu respectă standardul Euro 6

Autoritățile din Munchen, orașul german în care are sediul BMW, analizează posibilitatea de a interzice circulația mașinilor cu motoare diesel care nu respectă standardul Euro 6.
Miercuri, 03 Februarie 2016 | Industrie

Marele fiasco. Parlamentul European a votat azi o derogare care arată că mașinile pot emite de două ori mai mult NOx decât limita legală

Parlamentul European a acceptat astăzi derogarea care le dă voie constructorilor auto să aibă mașini care pot depăși de peste două ori limita de 80 de miligrame de Oxid de Azot per kilometru, care face parte din cerințele Euro6.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | Mediu

Testele pentru emisii se vor schimba radical pentru a reflecta introducerea maşinilor electrice şi autonome

Testele realizate pentru impactul asupra mediului înconjurător se vor schimba radical pentru a lua în calcul şi maşinile electrice şi autonome. Primii care vor face acest pas sunt americanii.

Tag-uri similare

teste, emisii, dioxid de carbon, EPA, oxid de azot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru