Pastor Maldonado

Sambata, 25 Iulie 2015 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Hungaroring în faţa lui Rosberg şi Vettel

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring cu un avans de peste o jumătate de secundă în faţa lui Nico Rosberg. Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start.
Sambata, 25 Iulie 2015 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 3: Dominaţia lui Hamilton continuă

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în ultima sesiune de antrenamente din Ungaria, în care i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid. Red Bull, în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Ungaria, în care Daniil Kvyat şi Daniel Ricciardo l-au învins pe celălalt pilot Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Formula 1

Ungaria, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg au dominat sesiunea

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente de la Hungaroring, care a fost afectată de două incidente majore.
Joi, 23 Iulie 2015 | F1 TOP

Avancronică Ungaria: lupta pentru titlu continuă în arşiţa maghiară

Hungaroring găzduieşte ultima confruntare înainte de pauza de vară de patru săptămâni, în care Nico Rosberg speră să reducă diferenţa faţă de Lewis Hamilton, în timp ce Williams şi Ferrari ar putea oferi un spectacol de calitate în lupta pentru locul doi în clasamentul constructorilor.
Duminica, 05 Iulie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Silverstone!

Lewis Hamilton a obţinut victoria pe circuitul de la Silverstone în ciuda faptului că a fost depăşit la start de Felipe Massa şi a ploii care a afectat ultima parte a cursei. Nico Rosberg a ocupat locul doi, iar Sebastian Vettel a profitat de ploaie pentru a urca pe podium.
Sambata, 04 Iulie 2015 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position la Silverstone!

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Marii Britanii şi va pleca de pe prima poziţie a grilei de start din faţa lui Nico Rosberg şi a rivalilor de la Williams.
Sambata, 04 Iulie 2015 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Silverstone şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Formula 1

Marea Britanie, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid în ciuda unor defecţiuni tehnice

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Silverstone în fata coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, deşi a suferit o pierdere a presiunii hidraulice.
Joi, 02 Iulie 2015 | F1 TOP

Avancronică Marea Britanie - o nouă confruntare între Hamilton şi Rosberg

Nico Rosberg speră să continue forma bună pe care o traversează şi să-l învingă pe Lewis Hamilton chiar în cursa de casă de la Silverstone pentru a se apropia şi mai mult de coechipierul său de la Mercedes în clasamentul general.
Luni, 22 Iunie 2015 | Formula 1

Maldonado îl acuză pe Verstappen de "încălcarea regulilor" în duelul din Austria

Pastor Maldonado susţine că Max Verstappen a încălcat regulamentul în timpul duelului care a decis ocupantul locului şapte în Marele Premiu al Austriei.
Duminica, 21 Iunie 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat Marele Premiu al Austriei în faţa lui Hamilton şi Massa

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Austriei după ce l-a depăşit în primul viraj pe Lewis Hamilton, în timp ce Felipe Massa şi-a trecut în cont ultimul loc pe podium după ce a profitat de o eroare comisă de Ferrari la prima oprire la boxe a lui Sebastian Vettel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iunie 2015 | Formula 1

Austria, antrenamente 1: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi. Vettel, defecţiuni la cutia de viteze

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente din Austria, în timp ce Ferrari şi-a adjudecat locul trei prin Kimi Raikkonen.
Joi, 18 Iunie 2015 | F1 TOP

Avancronică Austria - putere germană într-un peisaj pitoresc

Mercedes este avantajată de puterea motoarelor pe circuitul Red Bull Ring din Austria, care promite o nouă cursă pitorească în munţii Styria.
Duminica, 07 Iunie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Montreal în faţa lui Rosberg. Raikkonen a ratat podiumul în favoarea lui Bottas

Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Canadei în detrimentul coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Valtteri Bottas a ocupat ultimul loc al podiumului după o eroare de pilotaj comisă de Kimi Raikkonen.
Sambata, 06 Iunie 2015 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole la Montreal din faţa lui Rosberg. Vettel, doar locul 16!

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Canadei după ce i-a învins pe Nico Rosberg şi Kimi Raikkonen, în timp ce Sebastian Vettel a fost eliminat în prima parte a calificărilor.
Sambata, 06 Iunie 2015 | Formula 1

Canada, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid, Hamilton pe ultimul loc

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Montreal, în care Lewis Hamilton a ocupat ultima poziţie după o ieşire în decor în singurul său tur rapid.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Formula 1

Canada, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid. Britanicul a suferit un accident pe ploaie

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Canada, însă ulterior a suferit un accident după începerea ploii.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Formula 1

Canada, antrenamente 1: Mercedes a dominat sesiunea

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Canada şi a fost urmat de coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Joi, 04 Iunie 2015 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Canadei - răzbunarea lui Hamilton

Lewis Hamilton este determinat să treacă peste eroarea de strategie de la Monaco şi să câştige duelul cu Nico Rosberg în Marele Premiu al Canadei, în care Mercedes este avantajată de puterea motoarelor.

Tag-uri similare

Williams, Valtteri Bottas, Pastor Maldonado, Australia, Abu Dhabi, Hulkenberg, Maldonado, Parr, Venezuela, demonstratie stradala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru