Pastor Maldonado

Duminica, 24 Mai 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat la Monaco după o eroare de strategie pentru Hamilton! Primele puncte pentru McLaren

Nico Rosberg a obţinut o victorie nesperată la Monaco după ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie greşită la unica intrare a Safety Car-ului pe circuit, în urma căreia a terminat pe locul trei în spatele lui Sebastian Vettel. McLaren a obţinut primele puncte ale sezonului prin Jenson Button, care a terminat pe locul opt.
Sambata, 23 Mai 2015 | F1 TOP

Hamilton, primul pole position din carieră la Monaco! Rosberg a ratat ultimul tur rapid

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru cursa de la Monte Carlo, ajutat şi de o greşeală comisă de Nico Rosberg în ultimul tur rapid. Germanul va pleca de pe doi din faţa lui Sebastian Vettel.
Sambata, 23 Mai 2015 | Formula 1

Monaco, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp, accident pentru Raikkonen

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Monte Carlo şi a fost urmat în clasament de Nico Rosberg şi Lewis Hamilton.
Joi, 21 Mai 2015 | Formula 1

Monaco, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Monaco şi i-a devansat pe coechipierul său Nico Rosberg şi pe cei doi piloţi Ferrari.
Joi, 21 Mai 2015 | Formula 1

Monaco, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Monte Carlo şi a fost urmat în clasament de Max Verstappen şi Daniel Ricciardo.
Miercuri, 20 Mai 2015 | F1 TOP

Avancronică Monaco: revanşa lui Hamilton în Principat

Lewis Hamilton mizează pe o victorie pe străzile din Monaco prin care să întrerupă recuperarea lui Nico Rosberg în clasamentul general, dar şi cele două victorii consecutive obţinute de german în Principat.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Formula 1

Ferrari a primit cei mai mulţi bani pentru sezonul 2014, deşi a ocupat doar locul 4 la constructori

Ferrari este echipa care a avut cele mai mari venituri în Formula 1 în sezonul 2014, în ciuda faptului că a terminat doar pe locul patru în clasamentul constructorilor.
Duminica, 10 Mai 2015 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de la Barcelona! Hamilton şi Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obţinut în Marele Premiu al Spaniei prima victorie din acest sezon, în timp ce Lewis Hamilton a adoptat o strategie cu trei opriri la boxe pentru a-l învinge pe Sebastian Vettel în lupta pentru locul doi.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Rosberg a obţinut la Barcelona primul pole position din acest sezon!

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Spaniei şi va pleca în premieră în acest an de pe prima poziţie a grilei din fata coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Sambata, 09 Mai 2015 | Formula 1

Spania, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Spania în faţa lui Sebastian Vettel de la Ferrari şi a coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Vineri, 08 Mai 2015 | Formula 1

Spania, antrenamente 2: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Barcelona, in care Sebastian Vettel a fost mai rapid decat Nico Rosberg.
Vineri, 08 Mai 2015 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Echilibru aproape perfect între Rosberg şi Hamilton

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost despărţiţi de numai 0.07 secunde pe primele două locuri ale clasamentului în prima sesiune de antrenamente de la Barcelona, în timp ce Ferrari s-a poziţionat la o secundă în spate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Mai 2015 | Formula 1

Avancronică Spania: Mercedes şi Ferrari, eternele favorite la debutul sezonului european

Mercedes şi Ferrari vor lupta pentru victorie în Marele Premiu al Spaniei, care marchează startul sezonului european al Formulei 1, în timp ce restul echipelor speră să înregistreze progrese cât mai semnificative.
Duminica, 19 Aprilie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Bahrain! Raikkonen, primul podium după aproape doi ani

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Marele Premiu al Bahrainului, în timp ce Kimi Raikkonen a terminat pe locul doi în faţa lui Nico Rosberg datorită unei strategii mai bune pentru pneuri. Finlandezul a urcat astfel pe podium pentru prima oară după aproape doi ani.
Sambata, 18 Aprilie 2015 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Bahrain! Vettel l-a învins pe Rosberg în lupta pentru locul 2

Lewis Hamilton a obţinut în Bahrain al patrulea pole position din acest sezon, în timp ce Sebastian Vettel a poziţionat monopostul Ferrari pe locul doi în faţa lui Nico Rosberg.
Sambata, 18 Aprilie 2015 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 3: Hamilton îl învinge la limită pe Vettel

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Bahrain după ce l-a învins cu numai 0.069 secunde pe Sebastian Vettel.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 2: Mercedes surclasează Ferrari

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain şi au fost urmaţi în clasament de Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Vineri, 17 Aprilie 2015 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 1: Ferrari, cei mai rapizi. Mercedes, pe locurile 15 şi 16

Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente din Bahrain, în care Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au ocupat doar locurile 15 şi 16 după ce au efectuat stinturi cu mult carburant.
Joi, 16 Aprilie 2015 | F1 TOP

Avancronică Bahrain: Răfuiala dintre Hamilton şi Rosberg continuă în deşert

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor aborda cursa din Bahrain pe fondul noilor tensiuni apărute în China pe acelaşi circuit unde anul trecut au oferit un duel memorabil pentru victorie.
Duminica, 12 Aprilie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat cursa de la Shanghai! Rosberg şi Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Marele Premiu al Chinei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi a rivalului său de la Ferrari, Sebastian Vettel, la capătul unei curse tactice decisă de strategiile identice pentru schimbarea pneurilor.

Tag-uri similare

Williams, Valtteri Bottas, Pastor Maldonado, Australia, Abu Dhabi, Hulkenberg, Maldonado, Parr, Venezuela, demonstratie stradala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru