Pastor Maldonado

Sambata, 11 Aprilie 2015 | F1 TOP

Hamilton l-a învins la limită pe Rosberg în calificările din China!

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei după ce l-a învins cu numai 0.042 secunde pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg. Sebastian Vettel va pleca de pe locul trei.
Sambata, 11 Aprilie 2015 | Formula 1

China, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid

Lewis Hamilton a ocupat prima poziţie şi în ultima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai, în faţa coechipierului său Nico Rosberg şi a celor doi piloţi ai Scuderiei Ferrari, Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Formula 1

China, antrenamente 2: Hamilton rămâne pe primul loc, accident major pentru Massa

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din China, însă a fost urmat de Kimi Raikkonen (Ferrari) şi Daniel Ricciardo (Red Bull).
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Formula 1

China, antrenamente 1: Mercedes a spulberat concurenţa

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele două poziţii în prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai, în care Ferrari a terminat la peste o secundă în spatele rivalilor de la Mercedes.
Joi, 09 Aprilie 2015 | F1 TOP

Avancronică China - Mercedes şi Ferrari ascut armele, Red Bull promite revanşa

Mercedes şi-a luat măsuri speciale de precauţie pentru a împiedica o nouă victorie a Scuderiei Ferrari în China, în timp ce Red Bull susţine că este pregătită să lanseze un atac la adresa rivalilor de la Williams.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Formula 1

Lotus speră să termine în puncte în cursa din China

Romain Grosjean şi Pastor Maldonado speră să termine în puncte Marele Premiu al Chinei şi să revină astfel după rezultatele modeste din Malaysia.
Duminica, 29 Martie 2015 | F1 TOP

Vettel a obţinut în Malaysia prima victorie pentru Ferrari după doi ani! Hamilton şi Rosberg, pe podium

Sebastian Vettel a triumfat în Marele Premiu al Malaysiei datorită unui ritm de cursă similar şi a unei strategii mai bune la schimbarea pneurilor decât rivalii de la Mercedes, care au ocupat locurile doi şi trei prin Lewis Hamilton şi, respectiv, Nico Rosberg.
Sambata, 28 Martie 2015 | F1 TOP

Hamilton îl învinge la limită pe Vettel în lupta pe ploaie pentru pole position din Malaysia

Lewis Hamilton a obţinut pe ploaie pole positionul pentru Marele Premiu al Malaysiei, însă Sebastian Vettel a fost la mai puţin de o zecime de secundă în spatele său şi l-a învins pe Nico Rosberg.
Vineri, 27 Martie 2015 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Hamilton obţine cel mai bun timp, Raikkonen rămâne pe doi

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Sepang, în care Kimi Raikkonen s-a infiltrat intre piloţii Mercedes şi a ocupat locul doi în clasamentul general.
Vineri, 27 Martie 2015 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid. Probleme la motor pentru Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp pentru Mercedes în prima sesiune de antrenamente libere din Malaysia, în timp ce coechipierul său Lewis Hamilton a avut o defecţiune tehnică la motor.
Joi, 26 Martie 2015 | F1 TOP

Avancronică Malaysia - Ferrari şi Williams reiau lupta pentru locul trei simultan cu revenirea lui Alonso

Mercedes este principala favorită la victorie în cursa de la Sepang, însă Ferrari şi Williams promit o luptă echilibrată pentru locul trei, în timp ce Fernando Alonso revine în Formula 1 după pauza cauzată de accidentul de la Barcelona.
Duminica, 15 Martie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Australia în faţa lui Rosberg. Vettel, debut cu podium pentru Ferrari

Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă la Melbourne în confruntarea cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Sebastian Vettel a debutat cu un podium pentru Ferrari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 14 Martie 2015 | Formula 1

Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pe circuitul de la Melbourne în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg, în timp ce Williams a câştigat lupta echilibrată cu Ferrari pentru locul trei pe grila de start.
Sambata, 14 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid. Red Bull, doar 16 tururi parcurse

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Australia, în care Sebastian Vettel a ocupat locul doi pentru Ferrari în faţa lui Nico Rosberg.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Rosberg l-a învins încă o dată pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne şi l-a învins cu numai o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 1: Mercedes a dominat sesiunea

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au dominat prima sesiune de antrenamente libere din Australia, în timp ce piloţii Sauber şi Manor nu au ieşit din garaje.
Joi, 12 Martie 2015 | F1 TOP

Avancronică Australia - start în noul sezon de Formula 1

Cursa de la Melbourne are potenţialul de a oferi prima imagine a performanţelor echipelor, însă circuitul australian semi-permanent este recunoscut pentru numeroasele surprize produse în ultimii ani.
Miercuri, 11 Martie 2015 | F1 TOP

10 motive să urmăreşti sezonul 2015 al Formulei 1

Lupta pentru titlu dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, evoluţia lui Sebastian Vettel la Ferrari, revenirea lui Fernando Alonso la McLaren, dar şi perspectivele lui Max Verstappen, cel mai tânăr pilot din istorie, sunt doar câteva dintre cele motivele pentru care merită să urmăreşti sezonul 2015 al Formulei 1.
Duminica, 01 Martie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 4: Williams încheie testele de iarnă pe prima poziţie

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid pentru Williams în ultima zi de teste din această iarnă şi i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Felipe Nasr.
Sambata, 28 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 3: Hamilton menţine Mercedes pe primul loc

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a treia zi de teste de la Barcelona şi a fost urmat în clasament de Felipe Massa şi Kimi Raikkonen.

Tag-uri similare

Williams, Valtteri Bottas, Pastor Maldonado, Australia, Abu Dhabi, Hulkenberg, Maldonado, Parr, Venezuela, demonstratie stradala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru