Pastor Maldonado

Vineri, 27 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 2: Rosberg, cel mai rapid cu pneuri soft

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua zi de teste de la Barcelona şi i-a surclasat pe Valtteri Bottas şi Felipe Nasr.
Joi, 26 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 1: Williams, pe primul loc. Mercedes şi McLaren, afectate de defecţiuni tehnice

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp pentru Williams în prima zi de teste de la Barcelona, în care Mercedes şi McLaren nu au rulat în cursul după-amiezii din cauza unor defecţiuni la sistemul MGU-K şi, respectiv, în urma unei scurgeri la sistemul hidraulic.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică teste Barcelona 2: ultimele pregătiri pentru noul sezon

Adevărata formă a celor de la Williams şi cursa contra-cronometru a celor de la McLaren pentru îmbunătăţirea fiabilităţii sunt punctele de referinţă ale ultimei sesiuni de teste premergătoare noului sezon.
Luni, 23 Februarie 2015 | Formula 1

Cinci lucruri de reţinut după primele teste de la Barcelona

Mercedes rămâne echipa de referinţă şi în sezonul 2015, însă Ferrari ar putea progresa la statutul de cel mai important rival în detrimentul celor de la Red Bull Racing. În schimb, McLaren are numeroase probleme din cauza motorului furnizat de Honda.
Duminica, 22 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 4: Grosjean, cel mai bun timp. Programul McLaren, afectat de accidentul lui Alonso

Romain Grosjean a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Barcelona, în timp ce McLaren a avut parte de noi probleme după accidentul suferit de Fernando Alonso.
Duminica, 22 Februarie 2015 | Formula 1

Alonso, transportat la spital în urma unui accident suferit în testele de la Barcelona

Fernando Alonso a suferit un accident în testele de la Barcelona după ce a lovit un zid amplasat în virajul patru. Pilotul echipei McLaren a fost transportat la spital pentru analize suplimentare, însă acestea au demonstrat că nu a suferit niciun fel de leziune.
Sambata, 21 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 3: Maldonado, cel mai rapid. Noi defecţiuni tehnice pentru McLaren

Pastor Maldonado a stabilit cel mai bun timp pentru Lotus în a treia zi de teste de la Barcelona, în timp ce McLaren a suferit o defecţiune tehnică la noua componentă utilizată pentru sistemul MGU-K al unităţii de propulsie furnizată de Honda.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 2: Ricciardo, cel mai bun timp

Daniel Ricciardo a efectuat o simulare de cursă pentru Red Bull şi a stabilit cel mai bun timp în a doua zi de teste de la Barcelona, în care inclusiv Mercedes s-a concentrat pe stinturi lungi.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Formula 1

Red Bull înregistrează progrese în a doua zi de teste de la Barcelona

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în dimineaţa celei de-a doua zile de teste de la Barcelona şi a fost la numai două tururi de recordul de tururi.
Joi, 19 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Barcelona, ziua 1: Maldonado, cel mai rapid într-o zi plină de evenimente

Pastor Maldonado a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Barcelona, în care Mercedes şi McLaren s-au confruntat cu diverse probleme, iar Felipe Nasr şi Susie Wolff s-au acroşat pe circuit.
Joi, 19 Februarie 2015 | Formula 1

McLaren renunţă la prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei defecţiuni la motorul Honda

McLaren a fost nevoită să abandoneze prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei probleme la motor, iar componentă în cauza va fi înlocuită abia sâmbătă.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică teste Barcelona 1: micile retuşuri înaintea asaltului final

Prima sesiune de teste de la Barcelona va evidenţia dacă Mercedes îşi va continua supremaţia, modul în care Ferrari a îmbunătăţit motorul, dar şi progresele înregistrate de Honda după numeroasele defecţiuni tehnice înregistrate de McLaren la Jerez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 10 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Lotus - progres prin tehnologie Mercedes

Lotus speră să revină în lupta pentru puncte datorită trecerii la motoare Mercedes cu o linie identică de piloţi alcătuită din Romain Grosjean şi Pastor Maldonado.
Marti, 10 Februarie 2015 | Formula 1

Statistică teste Jerez: Ferrari, deficitară la viteza maximă pe liniile drepte

Ferrari este în continuare deficitară la viteza de top pe liniile drepte în comparaţie cu Mercedes, potrivit datelor din sesiunea de teste de la Jerez.
Joi, 05 Februarie 2015 | Formula 1

Statisticile testelor de la Jerez: Ferrari cu viteza, Mercedes cu fiabilitatea

Ferrari a stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de teste premergătoare noului sezon, în timp ce Mercedes a impresionat prin numărul de tururi parcurse.
Joi, 05 Februarie 2015 | Formula 1

Video: Rezumatul ultimei zile de teste de la Jerez

Ferrari a încheiat testele de la Jerez cu cel mai bun timp al săptămânii, în timp ce Mercedes a continuat să impresioneze prin fiabilitate.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Jerez, ziua 4: Raikkonen încheie testele pe prima poziţie

Kimi Raikkonen a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Jerez, în timp ce Red Bull Racing şi McLaren au întâmpinat noi defecţiuni tehnice.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Formula 1

Red Bull Racing şi McLaren, afectate de noi probleme de fiabilitate

Red Bull şi McLaren au parcurs împreună doar 18 tururi în dimineaţa ultimei zile de teste de la Jerez, în care Kimi Raikkonen este cel mai rapid pentru Ferrari.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Formula 1

Video: Rezumatul celei de-a treia zi de teste de la Jerez

A treia zi de teste din cadrul sesiunii de la Jerez a oferit o nouă demonstraţie de fiabilitate din partea Mercedes, în timp ce Ferrari şi-a adjudecat primele două locuri prin Sauber şi propria echipă.
Marti, 03 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Jerez, ziua 3: Sauber pe primul loc, Mercedes impresionează prin fiabilitate

Felipe Nasr a ocupat prima poziţie pentru Sauber în a treia zi de teste de la Jerez, în timp ce Mercedes a continuat să impresioneze la fiabilitate. McLaren s-a bucurat de cea mai bună zi de teste, dar nu a fost scutită de defecţiuni tehnice.

Tag-uri similare

Williams, Valtteri Bottas, Pastor Maldonado, Australia, Abu Dhabi, Hulkenberg, Maldonado, Parr, Venezuela, demonstratie stradala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru