Pastor Maldonado

Sambata, 19 Septembrie 2015 | Formula 1

Singapore, antrenamente 3: Ferrari în frunte. Red Bull învinge Mercedes

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pentru Ferrari în ultima sesiune de antrenamente din Singapore, în care Red Bull i-au învins de asemenea pe rivalii de la Mercedes.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Formula 1

Singapore, antrenamente 2: Red Bull produce surpriza. Kvyat, cel mai bun timp

Daniil Kvyat a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi pe coechipierul său de la Red Bull Racing, Daniel Ricciardo.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Formula 1

Singapore, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Singapore şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo.
Joi, 17 Septembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Singapore: ultima şansă pentru Red Bull în fumul dens al metropolei asiatice

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg continuă duelul pentru titlu, însă Singapore reprezintă ultima şansă pentru ca Red Bull să obţină un rezultat major. Cursa este însă în continuare incertă din cauza poluării generate de un fum dens provenit din Indonezia.
Luni, 14 Septembrie 2015 | Formula 1

Force India: "Contractul lui Perez va fi prelungit până la cursa din Singapore"

Force India susţine că va confirma oficial prelungirea contractului lui Sergio Perez pentru sezonul 2016 până la Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni.
Duminica, 06 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Monza în faţa lui Vettel. Raikkonen a ratat startul, Rosberg a abandonat!

Lewis Hamilton a obţinut o victorie uşoară în Marele Premiu al Italiei în faţa lui Sebastian Vettel, în timp ce Kimi Raikkonen a ratat startul de pe locul doi şi a terminat pe şase. Nico Rosberg a pierdut ultimul loc pe podium cu două tururi înainte de final din cauza unei defecţiuni tehnice la motor.
Sambata, 05 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în faţa lui Raikkonen şi Vettel!

Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei, în timp ce Kimi Raikknen ia învins pe Sebastian Vettel şi Nico Rosberg în lupta pentru locul doi.
Sambata, 05 Septembrie 2015 | Formula 1

Italia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid într-o sesiune afectată de ploaie

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Monza, în care piloţii au aşteptat aproximativ 30 de minute pentru că circuitul să se usuce după ploaie.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Formula 1

Italia, antrenamente 2: Rosberg se apropie de liderul Hamilton

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid şi în a doua sesiune de antrenamente de la Monza, însă Nico Rosberg a fost cu numai două sutimi de secundă mai lent.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Formula 1

Italia, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp în faţa lui Rosberg

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Monza şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Joi, 03 Septembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Italia: Sub spectrul fragilităţii pneurilor în "Templul Vitezei"

Cea mai rapidă cursă din calendarul Formulei 1 are loc în contextul controverselor despre explozia de pneu suferită de Sebastian Vettel în Belgia şi a prespectivei ca Monza să fie exclusă din campionat.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Formula 1

Lotus are probleme financiare după ce sponsorul lui Maldonado a suspendat plata a 50 de milioane de dolari

Problemele financiare de la Lotus sunt generate de faptul că sponsorul lui Pastor Maldonado a suspendat plata a 50 de milioane de dolari, întrucât locul venezueleanului la echipă a devenit nesigur în contextul negocierilor cu Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 23 August 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Belgiei. Podium nesperat pentru Grosjean

Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă în cursa de la Spa-Francorchamps, în timp ce Nico Rosberg a terminat pe doi după ce a recuperat terenul pierdut la start. Sebastian Vettel a ratat prezenţa pe podium după o pană suferită în penultimul tur în urma căreia locul trei i-a revenit lui Romain Grosjean.
Sambata, 22 August 2015 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei

Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Belgiei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg. Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul opt.
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a obţinut cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Belgia şi i-a devansat pe Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 2: Rosberg rămâne pe prima poziţie

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere din Belgia în faţa lui Lewis Hamilton, în timp ce Red Bull a ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Grosjean speră să rămână la Lotus în 2016. Maldonado susţine că are contract

Romain Grosjean speră să concureze pentru Lotus în sezonul 2016 chiar dacă echipa va fi cumpărată de Renault, în timp ce Pastor Maldonado susţine că are contract pentru anul viitor.
Vineri, 21 August 2015 | Formula 1

Belgia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg l-a învins pe Lewis Hamilton în prima sesiune de antrenamente libere din Belgia, care a fost întreruptă câteva minute din cauza unui accident suferit de Pastor Maldonado.
Joi, 20 August 2015 | F1 TOP

Avancronică Belgia: Lupta pentru titlu se ascute sub provocările noului regulament

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor relua lupta pentru titlul mondial în cursa de la Spa-Francorchamps, în care piloţii nu vor mai beneficia la start de sprijin din partea inginerilor.
Duminica, 26 Iulie 2015 | F1 TOP

Vettel a câştigat cursa de la Hungaroring! Kvyat, primul podium din carieră pentru Red Bull

Sebastian Vettel a obţinut o victorie spectaculoasă în Ungaria după ce l-a depăşit la start pe Lewis Hamilton, care alături de coechipierul său Nico Rosberg a avut o cursă dezastruoasă. Red Bull a obţinut prima clasare pe podium în acest sezon prin Daniil Kvyat, aflat la prima performanţă de acest gen din carieră, şi Daniel Ricciardo.

Tag-uri similare

Williams, Valtteri Bottas, Pastor Maldonado, Australia, Abu Dhabi, Hulkenberg, Maldonado, Parr, Venezuela, demonstratie stradala
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru