Grosjean speră să rămână la Lotus în 2016. Maldonado susţine că are contract

de Daniel Popescu
Vineri, 21.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean speră să concureze pentru Lotus în sezonul 2016 chiar dacă echipa va fi cumpărată de Renault, în timp ce Pastor Maldonado susţine că are contract pentru anul viitor.

Contractul lui Romain Grosjean cu Lotus urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, iar viitorul său este încă incert în special din cauza faptului că echipa negociază o vânzare către constructorul Renault.

Presa internaţională a dezvăluit anterior că Renault ar intenţiona să mizeze doar pe piloţi capabili să aducă sponsori la echipă, iar Grosjean are de partea sa doar circa 5 milioane de euro din partea partenerului Total. Totuşi, el afirmă că naţionalitatea franceză îl va ajuta să-şi păstreze postul.

"Nu ascund faptul că, dacă Renault cumpără echipa, ar fi foarte bine să fie un pilot francez într-o echipă franceză. Asta ar fi bine şi cred că echipa ştie că poate produce un monopost bun. Aşa că vom vedea", a declarat el.

Urmareste Automarket
În schimb, Pastor Maldonado ar avea viitorul asigurat în contextul cerinţelor celor de la Renault.
Chiar şi aşa, în ultimele zile au apărut speculaţii potrivit cărora postul său este în pericol, element care a fost însă negat de pilotul venezuelean. Acesta afirmă că are un contract valabil pentru sezonul 2016, deşi admite că în Formula 1 rezilierea acestuia nu ar reprezenta o problemă.

"Am o înţelegere până la sfârşitul sezonului următor. În acest moment totul arată bine, dar în Formula 1 nu ştii niciodată", a explicat el.

Renault va decide dacă achiziţionează echipa Lotus cel mai devreme în cursul lunii septembrie.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • In prezent, Lotus are o linie de piloti care isi platesc drepturile pentru a fi in acele monoposturi.
    Ambii piloti sunt destul de slabi: Grosjean a mai crescut o idee pentru ca nu a mai intrat in toti ca in popice, dar Crashtor Maldonado nu se dezminte nici sezonul asta.

    Dar daca Renault mizeaza pe piloti care sa aduca bani la echipa reiterez ideea din un articol anterior: slaba idee pentru a reintra in F1, fiind o echipa care are in palmares titluri mondiale.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru