Force India: "Contractul lui Perez va fi prelungit până la cursa din Singapore"

de Daniel Popescu
Luni, 14.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India susţine că va confirma oficial prelungirea contractului lui Sergio Perez pentru sezonul 2016 până la Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni.

Mallya termină discuţiile cu Perez şi cred că până la Singapore ar trebui să putem anunţa totul.

Bob Fernley
Sef-adjunct Force India
Nico Hulkenberg şi-a prelungit recent contractul cu Force India pentru sezonul 2016, însă echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya nu a menţionat nimic despre postul lui Sergio Perez.

Presa internaţională susţine că mexicanul este luat în considerare la Lotus în cazul achiziţionării echipei de către Renault, însă oficialii Force India susţin că Perez se află în ultima fază a negocierilor. Şeful adjunct Bob Fernley anticipează un anunţ oficial pe marginea acestui subiect cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Mallya termină discuţiile cu el şi cred că până la Singapore ar trebui să putem anunţa totul. Înţelegerea este mai complexă pentru că implică probleme comerciale, pe când celălalt acord a fost un contract de pilot", a precizat el referindu-se la faptul că Perez are sponsori personali care aduc bani în cadrul echipei.

Lotus: "Grosjean şi Maldonado rămân la echipă"

Singurul motiv pentru care nu am anunţat piloţii pentru anul viitor este că aşteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele săptămâni.

Nick Carter
CEO Lotus
Informaţiile anunţate de Force India coincid cu declaraţiile făcute de Matthew Carter, CEO-ul celor de la Lotus.
Acesta susţine că Romain Grosjean şi Pastor Maldonado vor rămâne la echipă chiar dacă Renault va achiziţiona echipa, tranzacţia fiind de altfel şi explicaţia pentru întârzierea unei confirmări oficiale.

"Avem doi piloţi sub contract pentru 2016. Singurul motiv pentru care nu am anunţat piloţii pentru anul viitor este că aşteptăm să vedem ce se întâmplă în următoarele săptămâni. Nu există niciun motiv pentru a face o schimbare, ambii piloţi sunt sub contract, dar cred că există probleme mai mari la Lotus în acest moment", a precizat el.

Presa internaţională a relatat însă că Maldonado a amânat plata unei sponsorizări de 50 de milioane de dolari aferentă sezonului următor din cauza incertitudinilor cu privire la contract, în timp ce Grosjean este în negocieri avansate cu nouă echipă Haas

Via Adam Cooper, GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru