Rapide S

Luni, 16 Aprilie 2018 | Modele noi

Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat în acest an: un prototip al modelului de performanță a fost testat la Nurburgring

Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat în ultimul trimestru din 2018 și va avea o producție limitată la 210 exemplare. Până la momentul lansării, un prototip Rapide AMR a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 30 Aprilie 2013 | General

Premieră istorică pentru Aston Martin: Primul vehicul alimentat cu hidrogen care parcurge Nurburgring-ul

Un Aston Martin Rapide S alimentat cu hidrogen a parcurs, în premieră pentru un vehicul care foloseşte acest combustibil alternativ, o tură a circuitului Nurburgring din Germania.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Motorsport

Aston Martin aduce un Rapide S alimentat cu hidrogen la cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Aston Martin a înscris un Rapide S alimentat cu hidrogen în cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Este primul automobil alimentat cu hidrogen care va concura într-un eveniment internaţional.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Aston Martin a avut două exponate, cu doi creatori diferiţi

Două premiere ale Salonului Auto de la Geneva purtau numele Aston Martin. Acestea sunt Rapide S şi Rapide Shooting Brake. Cel de-al doilea, însă, a fost realizat de Bertone.
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Aston Martin Rapide S, noutatea absolută a britanicilor la Salonul de la Geneva

Cu peste 70 de cai mai puternic decât Rapide, noul Aston Martin Rapide S vine la Geneva să se bată cu o armată de modele germane de performanţă. Va reuşi?
Vineri, 27 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Aston Martin testează o versiune S a lui Rapide

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale "răspunsului" Aston Martin la adresa lui Porsche Panamera Turbo S.

Tag-uri similare

Aston Martin, fotospion, Aston Martin Rapide, Rapide, modele noi Aston martin, Aston Martin Rapide S, Rapide S, fotospion Aston Martin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru