Recall Jeep

Marti, 21 Iunie 2016 | Siguranta

Actorul Anton Yelchin (Star Trek) a murit după ce propriul Jeep Grand Cherokee l-a zdrobit de un perete. Mașina se afla pe lista unui recall în service încă neinițiat

Moartea stupidă a actorului Anton Yelchin, împins de propria mașină într-un perete de cărămidă, subliniază o problemă de design a levierului cutiei de viteze automate a lui Jeep Grand Cherokee 2014-2015. Aceasta face ca poziția în care stă acesta să nu fie foarte clară pentru șofer. Recall-ul a fost anunțat, dar nu e încă inițiat de compania americano-italiană.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Recall Jeep după descoperirea unei vulnerabilități software: 1.4 milioane de mașini chemate în service

Fiat Chrysler Automobiles a anunțat o rechemare în service pentru mai multe modele echipate cu sistemul multimedia UConnect. Aproximativ 1.4 milioane de vehicule sunt afectate.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | Siguranta

Chrysler a cedat presiunilor NHTSA şi va verifica în service 1.56 milioane de exemplare Jeep Cherokee şi Liberty

După ce iniţial refuzaseră să iniţieze o acţiune de recall cerută de organizaţia americană NHTSA din cauza unor rezervoare amplasate prost, cei de la Chrysler au cedat şi vor verifica problema.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Siguranta

Jeep recheamă în service peste 900.000 de maşini din cauza unor probleme la airbag-uri

919.000 de exemplare Jeep Cherokee şi Liberty sunt afectate în toată lumea de o posibilă defecţiune la nivelul airbag-urilor. Clienţii afectaţi vor afla dacă maşinile lor sunt sau nu în vizor până în luna ianuarie.

Tag-uri similare

Jeep, recall, rechemare in service, recall Jeep, Jeep rechemare in service, airbag Jeep recall, Jeep airbag-uri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru