Record Alfa Romeo

Miercuri, 08 Mai 2019 | General

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio stabilește timpi de referință pe trei circuite britanice: SUV-ul italian și-a arătat calitățile la Silverstone, Donington Park și Brands Hatch

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio a stabilit timpi de referință pentru segmentul SUV-urilor de serie pe celebrele circuite britanice de la Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Alfa Romeo Giulia, nou record pe Nurburgring: a bătut BMW M4, C63 AMG și Lamborghini Murcielago

În cadrul prezentării oficiale de la Frankfurt, Alfa Romeo a anunțat timpul obținut de noul Giulia QV pe Nurburgring. Modelul italian de 510 CP a reușit să depășească supercar-uri precum Lamborghini Murcielago LP640 și Mercedes-Benz SLR.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Modele noi

Alfa Romeo confirmă reuşita lui 4C de la Nurburgring

Reprezentanţii Alfa Romeo au publicat toate detaliile oficiale referitoare la reuşita lui 4C de la Nurburgring. Modelul italian a parcurs Nordschleife în 8:04, la fel de rapid ca un Audi R8 V8.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Alfa Romeo 4C a obţinut un timp egal pe Nurburgring cu Audi R8

Noua creaţie a italienilor de la Alfa Romeo, 4C, a reuşit să egaleze modele precum Audi R8 şi Porsche Cayman S pe Nurburgring, în timp ce a depăşit generaţia precedentă a lui BMW M3. Modelul a parcurs un tur în opt minute şi patru secunde.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Nurburgring, Alfa Romeo 4C, record Alfa Romeo, Alfa Romeo Nurburgring
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru