Romanianroads by michelin

Marti, 06 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Skoda Kodiaq RS se prezintă

De la #RomanianRoads by Michelin nu putea lipsi un SUV, cel mai popular segment de pe piață din acest moment. Iar pentru ca lucrurile să fie cu adevărat interesante, l-am chemat la apel pe noul Kodiaq RS, primul SUV de performanță dezvoltat de Skoda.
Luni, 05 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Renault Megane RS se prezintă

Renault Megane RS este cel mai important Hot Hatch produs de constructorul francez din 2004 și până astăzi. Va veni alături de noi în #RomanianRoads by Michelin în cea mai recentă și performantă formă: Megane RS Trophy.
Vineri, 02 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Orange asigură conexiune extinsă 4G și plăți rapide și sigure cu telefonul în proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România

În cadrul proiectului #RomanianRoads by Michelin în care vizităm cele mai frumoase șosele din România vom folosi telefoane cu conexiune 4G de la Orange, iar cu Orange Money vom plăti rapid și sigur direct cu telefoanele sau ceasurile inteligente.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România are ca partener principal Michelin, producătorul de anvelope cu trei uzine în țara noastră

#RomanianRoads, proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România, este susținut de Michelin. Cel mai recent demers al francezilor se desfășoară sub conceptul "Performanță de lungă durată" și vizează introducerea unor teste pentru anvelopele uzate.

Tag-uri similare

Michelin, anvelope Michelin, #RomanianRoads, michelin romania, romanianroads by michelin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru