Scandal emisii

Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Industrie

România, obligată să testeze maşinile Volkswagen pentru verificarea emisiilor de dioxid de carbon

Uniunea Europeană solicită tuturor statelor membre şi, implicit, României, ca până la sfârşitul lunii noiembrie să verifice emisiile maşinilor Volkswagen comercializate în ţară.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Industrie

Francezii pun sare pe rană: din 10 constructori, doar Volkswagen a depăşit flagrant limitele legale de emisii

Autorităţile franceze au anunţat că grupul Volkswagen este singurul constructor dintre cei 10 pe care i-a verificat ale căror modele au depăşit în mod semnificativ limitele maxime admise pentru emisiile de oxid de azot.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Industrie

Volkswagen admite că maşinile cu motoare diesel de 3 litri afectate de emisii au fost vândute şi în Europa

Scandalul Vokswagen continuă: grupul german a recunoscut că maşinile cu motoare diesel V6 TDI de 3 litri care au software de păcălire a testelor de emisii au fost comercializate şi în Europa, nu numai în Statele Unite.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Industrie

Germania va testa din nou toate maşinile grupului Volkswagen. "Suntem iritaţi de situaţie"

Germania a decis să testeze din nou emisiile de oxid de azot şi dioxid de carbon ale tuturor modelelor Volkswagen, Audi, Skoda şi Seat, indiferent dacă au motoare pe benzină sau motorină.
Vineri, 16 Octombrie 2015 | Industrie

Volkswagen va rechema în service 8.5 milioane de mașini, cel mai mare recall din istoria auto a Europei

Volkswagen a anunțat că va rechema în service 8.5 milioane de mașini vândute în Europa. Este cel mai mare recall din istoria auto a Bătrânului Continent, reprezentând o treime din ceea ce a vândut VW din 2009 și până în prezent pe această piață.
Marti, 13 Octombrie 2015 | Modele noi

Volkswagen anunță revoluția schimbării: noul Phaeton va fi complet electric

Dieselgate generează schimbări importante în strategia Volkswagen. Nemții vor chipa toate motoarele diesel cu tehnologii noi și vor lansa o versiune electrică a viitorului Phaeton.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Mercedes neagă oficial instalarea unor sisteme capabile să fraudeze testele de emisii

Daimler a emis un comunicat oficial prin care anunță că nu a folosit sisteme de manipulare a testelor de consum. De asemenea, germanii au oferit spre testare orice model din gamă.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn, șeful Renault: ”Multe persoane din interiorul Volkswagen știau de sistem. Nu poți face asta ascunzându-te în boscheți ”

Carlos Ghosn, președintele Alianței Renault-Nissan, nu a vrut să comenteze foarte mult scandalul în care este implicat Volkswagen, dar a precizat că, în opinia sa, mai multe persoane știau despre sistemul de fraudare a testelor.

Tag-uri similare

dieselgate, Carlos Ghosn, scandal Volkswagen, scandal emisii, presedintele renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru