Taxa Bucuresti

Luni, 09 Decembrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen pentru București a fost amânată până în martie 2020: "Primele două luni ale anului vor fi dedicate informării"

Primăria Capitalei a anunțat că amână până în martie 2020 introducerea taxei Oxigen pentru mașinile cu motoare sub Euro 4 și că lunile ianuarie și februarie vor fi dedicate informării populației.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen a fost aprobată: mașinile sub Euro 4 vor plăti o taxă din 2020 și vor fi interzise complet în București până în 2024

Mașinile cu motoare sub Euro 4 vor plăti o taxă pentru a circula în București începând din 1 ianuarie 2020, iar până în 2024 vor fi interzise complet în oraș. Taxa pentru mașinile Euro 4 va fi introdusă începând din 1 ianuarie 2021.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Detalii despre taxa Oxigen pentru București: verificarea mașinilor se va face cu camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului

Plata taxei Oxigen pentru București va fi verificată printr-un sistem de camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului.
Duminica, 20 Octombrie 2019 | Intern

Primarul Firea a modificat proiectul Oxigen: taxă pentru toate mașinile sub Euro 5; interzis pentru Euro 3 în centrul Capitalei

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru București. Astfel, mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Intern

Modificări în proiectul pentru taxa de poluare din București: va fi plătită de toate mașinile cu motoare non-Euro, Euro 1 și Euro 2, indiferent de județ

Proiectul taxei de poluare pentru București va fi modificat pentru ca aceasta să fie plătită pentru circulația în Capitala indiferent de județul în care este înmatriculată mașina.
Marti, 20 August 2019 | Intern

Detalii complete despre taxa pregătită de București pentru mașini: 10 lei pe zi pentru accesul în oraș și trafic restricționat în centru

Primăria Capitalei a publicat proiectul prin care intenționează să introducă două viniete electronice pentru circulația mașinilor în București începând din 1 ianuarie 2020.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | Intern

Propunere inedită: referendum în București pentru introducerea unei taxe auto de acces în centru

Un consilier general propune organizarea unei referendum în București prin care locuitorii să decidă dacă vor ca mașinile să plătească o taxă de acces în centrul Capitalei.

Tag-uri similare

Taxa auto, taxa Bucuresti, taxa centru, taxa auto Bucuresti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru