Tehnologie Volvo

Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Tehnologie

Volvo prezintă Clean Zone, noul său sistem de filtrare a aerului din maşină, care va debuta pe XC90

Volvo a prezentat astăzi sistemul de climatizare Clean Zone implementat pe noul XC90. Acesta elimină până la 70% din microparticulele de praf din aerul din habitaclu datorită unui sistem de filtrare special.
Marti, 22 Iulie 2014 | Siguranta

Volvo: "Noul XC90 va beneficia de cel mai avansat pachet de sisteme de siguranţă de pe piaţă"

Volvo anunţă o parte din noile tehnologii de siguranţă cu care va fi echipat în standard noul XC90. Modelul va beneficia de mai multe sisteme în premieră mondială, cum ar fi sistemul de frânare automată în cazul intrării în trafic în faţa unui alt vehicul.
Marti, 03 Iunie 2014 | Tehnologie

Volvo: "Noul XC90 va revoluţiona felul în care şoferul interacţionează cu maşina"

Volvo vrea să facă o revoluţie în domeniul interioarelor auto, noul XC90 fiind primul pas în această direcţie, prin înlocuirea butoanelor convenţionale cu ecrane cu comandă tactilă.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Tehnologie

Volvo a început testele pe stradă cu primele sale maşini autonome

Volvo a introdus pe drumurile publice din Suedia primele sale maşini autonome. Acestea sunt capabile să se adapteze la viteza traficului, să menţină singure banda şi să permită altor vehicule să intre în trafic.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Siguranta

Volvo prezintă scaunul gonflabil pentru copii

Sudezii de la Volvo celebrează 50 de ani de la apariţia primului scaun auto pentru copii prin prezentarea unui concept care promite să ducă aceste dispozitive de siguranţă la un nou nivel: scaunul gonflabil pentru copii.
Marti, 18 Martie 2014 | Siguranta

Volvo testează un nou sistem de siguranţă, care măsoară atenţia şoferului la drum

Volvo testează un sistem numit Driver State Estimation, care analizează dacă şoferul este atent la drum. Acesta poate preveni accidentele care au loc atunci când şoferul adoarme la volan sau trimite sms-uri.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Tehnologie

Volvo prezintă o nouă tehnologie inovatoare: Parcarea autonomă

Volvo a prezentat conceptul unei noi tehnologii pe care intenţionează să o introducă în gama sa. Este vorba despre maşinile care pot să îşi caute singure loc în parcare şi să parcheze fără să fie şoferul la bord.
Joi, 30 Mai 2013 | Siguranta

Volvo primeşte premiul Global NCAP Innovation pentru sistemele de protecţie a pietonilor

Suedezii de la Volvo au fost premiaţi cu "Global NCAP Innovation Award" pentru eforturile lor de îmbunătăţire a siguranţei pietonilor.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | Mediu

Volvo a inventat un sistem care reduce consumul cu până la 25%

Volvo a dezvoltat un sistem special de recuperare a energiei cinetice, capabil să reducă consumul de carburant cu până la 25%, iar soluţia este mai uşoară decât un sistem hibrid echivalent.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Tehnologie

Volvo lansează în 2014 un sistem de asistenţă pentru mersul "bară-la-bară"

Volvo va lansa un sistem automat de conducere în coloană pe anumite modele din gamă în anul 2014. Acesta poate rula cu până la 50 km/h în spatele unui alt vehicul şi controlează integral direcţia, frânele şi acceleraţia.
Luni, 28 Mai 2012 | Siguranta

Premieră istorică pentru Volvo: Primul convoi rutier automatizat a rulat în circulaţie deschisă

Volvo şi Proiectul SARTRE marchează o premieră istorică - primul convoi rutier automatizat care a fost introdus în circulaţia deschisă. Cele trei vehicule conduse automat au circulat în Spania, pe un traseu de 200 de kilometri.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

Volvo anunţă trei concepte electrice

Cei de la Volvo pregătesc trei prototipuri de vehicule electrice cu autonomie extinsă. Cele trei concepte vor fi testate în prima parte a anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Mai 2011 | Tehnologie

Volvo: Vom avea trenuri rutiere pe şosele până la sfârşitul deceniului

Suedezii de la Volvo consideră că sistemul lor de trenuri rutiere va deveni un element obişnuit pe şosele în termen de nouă ani.
Miercuri, 19 Ianuarie 2011 | Auto Tech

Proiectul SARTRE - Vom conduce maşinile fără ajutorul mâinilor!

Al treilea episod ale seriei Auto Tech de la Automarket vizează un proiect al viitorului care abia a trecut de primul test în viaţa reală - SARTRE.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Tehnologie

Volvo va transforma panourile de caroserie în acumulatori

Volvo va colabora cu o universitate britanică la un proiect de 3.5 milioane de euro pentru convertirea panourilor de caroserie în acumulatori pentru hibrizi şi vehicule electrice.

Tag-uri similare

modele noi Volvo, Volvo S60, S60, tehnologie Volvo, hibrid Volvo, vehicule electrice Volvo, investitie Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru