Teste 2015

Luni, 02 Februarie 2015 | Formula 1

Video: Rezumatul primei zilei de teste de la Jerez

Prima zi de teste din cadrul sesiunii de la Jerez a evidenţiat fiabilitatea monopostului Mercedes, dar şi problemele inerente întâmpinate de motorul Honda la debutul pe monopostul McLaren.
Duminica, 01 Februarie 2015 | Formula 1

Teste Jerez, ziua 1: Vettel debutează pentru Ferrari cu cel mai bun timp

Sebastian Vettel (Ferrari) a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste de la Jerez, în timp ce Mercedes a impresionat prin fiabilitatea monopostului. Fernando Alonso a efectuat un singur tur cronometrat pentru McLaren.
Vineri, 30 Ianuarie 2015 | Formula 1

Avancronica testelor de la Jerez: Vettel şi Alonso, în centrul atenţiei la debutul noilor monoposturi

Circuitul de la Jerez găzduieşte prima sesiune de teste premergătoare sezonului 2015, iar atenţia fanilor se va îndrepta spre noile monoposturi şi, mai ales, spre debutul lui Sebastian Vettel la Ferrari şi revenirea lui Fernando Alonso la McLaren.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Formula 1

Force India nu va participa la testele de la Jerez

Force India a dezvăluit că nu va participa la sesiunea de teste de la Jerez nici măcar cu monopostul de anul trecut, întrucât nu ar avea aproape niciun beneficiu practic.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: pregătirile pentru noul sezon în trecut şi în prezent

Formula 1 a trecut de la cursele de debut ale unui sezon programate în ianuarie la teste intensive pentru pregatirea noilor campanii şi a ajuns în prezent să organizeze sesiuni de evaluare puternic restricţionate.
Luni, 26 Ianuarie 2015 | Formula 1

Ferrari şi Williams anunţă programul de teste pentru sesiunea de la Jerez

Sebastian Vettel va fi primul pilot care va testa noul monopost Ferrari pentru sezonul 2015, în timp ce Valtteri Bottas va inaugura noul monopost al celor de la Williams.

Tag-uri similare

Ferrari, Williams, teste, teste Jerez, teste 2015
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru