Force India nu va participa la testele de la Jerez

de Daniel Popescu
Miercuri, 28.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a dezvăluit că nu va participa la sesiunea de teste de la Jerez nici măcar cu monopostul de anul trecut, întrucât nu ar avea aproape niciun beneficiu practic.

Am decis să nu folosim vechiul monopost la Jerez.

Force India
Force India a anunţat recent că a decis să lucreze mai mult timp la noul monopost pentru sezonul 2015, motiv pentru care îl va utiliza doar începând cu a doua sesiune de teste de la Barcelona, care va începe în 19 februarie.

Planurile iniţiale erau ca echipa să fie prezentă pe circuitul de la Jerez în perioada 1-4 februarie la prima sesiune de evaluare cu monopostul de anul trecut, însă în cele din urmă indienii au renunţat la acest plan. Informaţia a fost dezvăluită de oficialii echipei pe contul de pe reţeaua de socializare Twitter şi a fost argumentată prin faptul că nu ar fi avut beneficii reale dacă ar fi evaluat vechiul monopost.

"Am decis să nu folosim vechiul monopost la Jerez. Oportunităţile de a învăţa ar fi fost limitate, aşa că acum ne concentrăm pe Barcelona", precizează echipa în anunţ.

Force India ar fi trebuit să utilizeze la Jerez inclusiv motorul Mercedes de specificaţie 2014, în timp ce pneurile pentru acest sezon vor fi foarte asemănătoare cu cele pe care echipa le-a evaluat deja la Abu Dhabi după finalul sezonului precedent.

Force India şi-a prezentat anterior noile culori pentru sezonul 2015 în cadrul unui eveniment care a avut loc în Mexic.

Via Force India

Comentarii (1)

  • Noul Lotus... așa au zis și ăia de la Lotus - se credeeau mari deștepți - și uite unde au fost în 2014.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru