Imagini cu viitorul Porsche Macan electric din timpul testelor. Debut în 2024

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 11.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Macan electric din timpul testelor. Din cauza unor amânări, debutul este programat pentru anul 2024.

Viitorul Porsche Macan electric este unul dintre cele mai așteptate modele de pe piață. Numai că, o serie de probleme de tip software i-a forțat pe reprezentanții constructorului din Stuttgart să amâne debutul până în 2024.

Asta le dă timp suficient germanilor pentru a calibra sistemul de propulsie E-Performance. Așa cum bine știi, viitorul Macan cu zero emisii este dezvoltat pe arhitectura PPE, dezvoltată împreună cu Audi.

Ca să mai îndulcească așteptarea, Porsche a publicat acum o serie de imagini cu Macan electric din timpul testelor.

Detalii tehnice complete sunt încă necunoscute, dar știm că versiunea de top, echipată cu două motoare electrice va avea 612 CP și peste 1.000 Nm. Nu va lipsi sistemul de direcție integrală și sistemul Porsche Torque Vectoring Plus.

Indiferent de versiunea aleasă, Porsche Macan electric va avea arhitectură de încărcare la 800V, la fel ca Taycan, și baterie de 100 kWh. La o stație rapidă, repriza 5%-80% va dura circa 25 de minute.

Viitorul Porsche Macan electric va debuta în 2024 și va fi comercializat, concomitent, cu versiunea echipată cu motor termic.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru