Macan

Vineri, 26 Ianuarie | Industrie

Versiunea cu motoare termice a lui Porsche Macan va fi retrasă din Europa

Porsche va retrage din ofertă versiunea cu motoare termice a lui Macan pe piața din Europa. Motivul este atribuit unei noi legi de securitate cibernetică, ce va intra în vigoare din iulie.
Luni, 22 Ianuarie | Modele noi

Schițe noi cu viitorul Porsche Macan electric: caroserie nouă, mai aerodinamică

Porsche a dezvăluit câteva schițe oficiale noi cu viitoarea versiune electrică a lui Macan. Noul model va fi lansat oficial în doar 3 zile, iar prezentarea va avea loc în statul Singapore.
Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Noul Porsche Macan electric: 612 CP și autonomie de peste 500 km

Porsche a dezvăluit mai multe detalii tehnice despre noua versiune electrică a lui Macan. Aceasta va avea o autonomie de peste 500 de kilometri, iar bateria va putea fi încărcată în doar 22 de minute.
Joi, 03 August 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Porsche Macan electric, surprins fără camuflaj

Au apărut imagini spion noi cu viitorul Porsche Macan electric. Noul model a fost surprins în timpul testelor publice aproape fără camuflaj înainte de lansarea oficială, programată pentru 2024.
Luni, 26 Iunie 2023 | Modele noi

Prima schiță cu noul Porsche Macan electric. Debut în 2024

Porsche a publicat prima schiță oficială cu viitoarea versiune electrică a lui Macan. Noul model va debuta în 2024.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Porsche Macan electric din timpul testelor. Debut în 2024

Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Macan electric din timpul testelor. Din cauza unor amânări, debutul este programat pentru anul 2024.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre Porsche Macan electric: propulsor de 603 cai putere

Porsche a dezvăluit detalii tehnice noi despre viitoarea versiune electrică a lui Macan. Noul model cu zero emisii va avea un propulsor de 603 cai putere și o baterie de 100 de kWh, printre altele. Primul Macan electric va fi lansat în 2024.
Vineri, 14 Octombrie 2022 | Modele noi

Lansarea versiunii electrice a lui Porsche Macan, amânată din cauza problemelor software

Porsche a anunțat că lansarea viitoarei versiuni electrice a lui Macan a fost amânată din cauza unor probleme software. Mai exact, divizia de dezvoltare software a Grupului Volkswagen, Cariad, nu reușește să pună la punct un software nou pentru viitoarele modele ale grupului. Porsche Macan electric va fi lansat în 2024.
Vineri, 26 August 2022 | Industrie

Porsche intenționează să asambleze circa 80.000 de unități Macan electric pe an

Potrivit unui oficial Porsche, constructorul german intenționează să producă circa 80.000 de unități Macan electric pe an. Modelul va intra pe linia de asamblare până la finalul anului.
Joi, 17 Februarie 2022 | Modele noi

PREMIERĂ: Porsche Macan T debutează cu 265 CP și dinamică de condus îmbunătățită

Porsche a publicat primele informații și imagini cu noul Macan T. Modelul german este echipat cu un motor de 2.0 litri, cu patru cilindri, și propune o dinamică de condus îmbunătățită. Poate fi deja comandat în Germania.
Marti, 21 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Actualul Porsche Macan va fi înlocuit de o versiune pur electrică în 2024

Potrivit unui oficial al constructorului german de automobile, actualul Macan (cu motor termic) va fi înlocuit de o versiune pur electrică în 2024. SUV-ul a primit recent un pachet de îmbunătățiri.
Marti, 20 Iulie 2021 | Modele noi

Porsche Macan facelift debutează cu până la 440 CP și fără versiune Turbo

Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu Macan facelift. Cel mai vândut SUV din portofoliul Porsche a primit îmbunătățiri estetice, atât la exterior cât și la interior, iar din gama de versiuni lipsește Macan Turbo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu Porsche Macan electric: lansare în 2023

Porsche a publicat primele imagini cu viitorul Macan 100% electric, model a cărui lansare este programată în cursul anului 2023.
Sambata, 23 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche Macan a servit drept inspirație în dezvoltarea noului Ford Mustang Mach-e

Potrivit unui oficial de rang înalt de la Ford, constructorul american a dezvoltat Mustang Mach-e folosind Porsche Macan ca reper.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi în 10 ani la fabrica din Leipzig: versiunea electrică a lui Macan va intra în producție până la sfârșitul anului

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi la fabrica sa din Leipzig, în ultimii 10 ani. Constructorul investește 600 de milioane de euro pentru ca în Leipzig să înceapă și producția versiunii electrice a SUV-ului Macan până la sfârșitul acestui an.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Porsche Macan GTS, un SUV care capturează spiritul modelului 911

Porsche participă la Romanian Roads Luxury Edition by Michelin cu una dintre versiunile sportive ale SUV-ului Macan. Porsche Macan GTS folosește motorul V6 biturbo de 380 CP împrumutat de la fratele mai mare Cayenne pentru o experiență dinamică completă.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Modele noi

Porsche prezintă Macan GTS facelift: motor V6 cu 380 CP și preț de pornire de peste 80.000 de euro

Porsche a prezentat Macan GTS facelift. SUV-ul producătorului german este echipat cu motorul biturbo V6 de 2.9 litri care oferă 380 CP și 520 Nm. Echipat cu pachetul Sport Chrono, SUV-ul german accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Porsche Macan electric: SUV-ul va avea o platformă nouă și va debuta în 2021

Viitorul Porsche Macan electric va avea la bază noua arhitectură Premium Platform Electric, platformă dezvoltată de constructorul din Stuttgart împreună cu Audi. Versiunea de top a SUV-ului electric ar urma să ofere 700 de cai putere.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Economic

2018, cel mai bun an din istoria Porsche: nemții au livrat peste 255.000 de mașini. SUV-ul Macan, pe primul loc în preferințele clienților

În 2018, Porsche a livrat la nivel global 256.255 de mașini noi, în creștere cu 4% față de 2017. Și anul trecut, SUV-ul Macan a fost cel mai popular model din gama constructorului german, cu peste 86.000 de unități livrate.

Tag-uri similare

Porsche, modele noi Porsche, noutati Porsche, Macan, SUV Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru