SUV Porsche

Miercuri, 15 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Porsche anunță un SUV cu 7 locuri, complet electric

Constructorul german de automobile a anunțat lansarea unui nou SUV, cu 7 locuri, complet electric. Acesta ar urma să debuteze în 2027 și va fi poziționat, în gamă, deasupra lui Cayenne.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Porsche Cayenne facelift, testat în condiții extreme

Porsche a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Cayenne facelift. Noul model a fost testat în condiții extreme, iar acesta urmează să fie lansat în primăvară.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Imagini cu Porsche Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS, "scăpate" pe internet: versiunile vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri

Câteva imagini cu viitoarele Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS au fost "scăpate" pe internet. Ambele versiuni vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri și vor miza pe o serie de îmbunătățiri la nivel exterior.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Porsche pregătește o versiune GTS pentru Cayenne Coupe: prototipul SUV-ului a fost surprins pe Nurburgring

Inginerii Porsche pregătesc o nouă versiune pentru actualul Caynne Coupe. Conform surselor, varianta va purta indiciativul GTS și ar putea beneficia de o versiune mai puternică a sistemului plug-in hyrbrid disponibil în prezent pe Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | Modele noi

Se poartă dieta echilibrată: noua generație Porsche Cayenne va slăbi 200 de kilograme

Porsche lucrează intens la noua generație a SUV-ului Cayenne. Debutul este așteptat în 2017 și, odată cu el, și o reducerea a masei totale pentru modelul german.
Luni, 05 Mai 2014 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvolta o versiune coupé a lui Cayenne

Porsche ar putea să-şi extindă portofoliul cu o versiune coupé cu cinci uşi a lui Cayenne, spun englezii de la Autocar. Modelul respectiv ar putea fi lansat în 2018, spun sursele citate.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: primul teaser video dezvăluie sunetul motorului

Porsche a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un teaser video care dezvăluie sunetul motorizării lui Macan, fără să precizeze despre ce propulsor este vorba.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Modele noi

Porsche Macan ar putea avea şi o versiune de 370 CP

Versiunea de top a lui Porsche Macan ar putea dezvolta 370 CP, spun englezii de la Autocar citând surse din cadrul mărcii germane. Respectiva versiune va fi echipată cu un V6 twin-turbo, spun aceştia.
Marti, 30 Noiembrie 2010 | Modele noi

Porsche confirmă lansarea lui Cajun

Oficialii Porsche au confirmat debutul lui Cajun pentru 2014. Modelul foloseşte platforma lui Audi Q5 şi va fi rivalul noului Range Rover Evoque.
Luni, 22 Martie 2010 | Modele noi

Porsche nu isi doreste un frate mai mic pentru Cayenne

Porsche nu isi doreste un SUV compact de teama unei posibile canibalizari a vanzarilor lui Cayenne, care totalizeaza in prezent 50% din cifra totala.
Miercuri, 28 Octombrie 2009 | Modele noi

Porsche va lansa 7 modele in urmatorii 4 ani

Constructorul din Stuttgart a facut astazi public planul sau de productie pe urmatorii patru ani. Acesta include mai multe versiuni hibride, un frate mai mic pentru Cayenne si noua generatie 911.

Tag-uri similare

Porsche Panamera, Porsche Cayenne, vanzari Porsche, noul porsche Cayenne, SUV Porsche, noul 911, noua generatie Porsche 911, Porsche V6, frate mai mic Porsche Cayenne, Porsche 928.Porsche 911
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru