Noul porsche Cayenne

Joi, 23 Martie 2023 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayenne va fi produs în Slovacia

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație Cayenne va fi produsă în Slovacia, la uzina din Bratislava. Acolo vor fi produse atât versiunile cu motoare termice și hibride, cât și versiunile electrice. Lansarea viitorului Cayenne va avea loc după 2025.
Luni, 13 Martie 2023 | Modele noi

Porsche confirmă: viitorul Cayenne va fi electric

Porsche a confirmat oficial că viitoarea generație a SUV-ului de performanță Cayenne va fi electrică. Noul model va fi lansat în a doua jumătate a deceniului actual, alături de generații electrice noi pentru Macan și 718.
Duminica, 20 August 2017 | Modele noi

A treia generație Porsche Cayenne este gata de lansare: primele exemplare ar urma să fie disponibile doar cu versiuni pe benzină

Porsche va dezvălui în data de 29 august a treia generație a modelului Cayenne. SUV-ul german ar putea fi disponibil în primă fază doar cu versiuni pe benzină.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Porsche: „Noua generație Porsche Cayenne va folosi motoare diesel, dar după el ne vom concentra pe versiuni hibride și electrice”

Directorul executiv Porsche a declarat în trecut că motorizările diesel ar putea fi abandonate în următorii cinci ani. Porsche Cayenne ar urma să fie ultimul reprezentant al curentului actual, gama germanilor preferând să ofere la schimb versiuni pe benzină, hibride și pur electrice.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | Modele noi

Se poartă dieta echilibrată: noua generație Porsche Cayenne va slăbi 200 de kilograme

Porsche lucrează intens la noua generație a SUV-ului Cayenne. Debutul este așteptat în 2017 și, odată cu el, și o reducerea a masei totale pentru modelul german.
Joi, 15 Iulie 2010 | Modele noi

Porsche a primit 16.000 de comenzi pentru noul Cayenne în patru săptămâni

În doar patru săptămâni de la debutul pe piaţă al noii generaţii Cayenne, Porsche a primit 16.000 de comenzi la nivel global, iar listele de aşteptare se întind pe patru luni.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Autocar "incinge" noul Porsche Cayenne pe circuit

Autocar a decis sa scoata la incalzire noua generatie a SUV-ului porsche Cayenne. De aceasta data verdictul final este dat de Vicky Parrott.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Tuning

Noul Porsche Cayenne se pregateste deja de un prim pachet de tuning

Noua generatie Porsche Cayenne a intrat deja in atentia celor mai importante case de tuning. Nemtii de la Cargraphic si-au exprimat deja intentia de a modifica SUV-ul din Stuttgart.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Test complet cu noul Porsche Cayenne in oras, prin noroaie si pe circuit

Britanicii de la AutoExpress au incercat sa testeze trei versiuni ale noului Porsche Cayenne in trei locatii diferite: pe circuit, in off-road si bineinteles in oras.
Luni, 22 Martie 2010 | Modele noi

Porsche nu isi doreste un frate mai mic pentru Cayenne

Porsche nu isi doreste un SUV compact de teama unei posibile canibalizari a vanzarilor lui Cayenne, care totalizeaza in prezent 50% din cifra totala.
Joi, 25 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Noul Porsche Cayenne - imagini, informatii, video

Primele imagini si informatii ale noii generatii Porsche Cayenne au debutat astazi. SUV-ul Porsche vine cu un design nou, oarecum controversat, si cu o versiune hibrida identica cu cea a noului VW Touareg.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Modele noi

Noul Porsche Cayenne, dezvaluit intr-un teaser

Porsche a dezvaluit noul Cayenne intr-un mod nonconformist: intr-o imagine care infatiseaza in prim plan o alta premiera mondiala, hibridul de competitie 911 GT3 R.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayenne - informatii complete

Noua generatie Porsche Cayenne va creste in dimensiuni si va face loc in gama de motorizari unui hibrid care desi dispune de 375 de cai putere consuma doar 6.8 litri/100 km.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Cayenne, vanzari Porsche, noul porsche Cayenne, Cayenne Turbo, SUV Porsche, Cayenne S, Cayenne hibrid, noul Cayenne, Porsche Cayenne Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru