Noul Porsche Cayenne, dezvaluit intr-un teaser

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.02.2010
Porsche a dezvaluit noul Cayenne intr-un mod nonconformist: intr-o imagine care infatiseaza in prim plan o alta premiera mondiala, hibridul de competitie 911 GT3 R.

Prima imagine cu nou Porsche Cayenne nu a venit intr-o galerie foto oficiala, asa cum ne obisnuiesc producatorii auto mondiali, ci intr-un teaser interesant care la prima vedere ar putea fi trecut cu vederea. Intr-o imagine postata pe site-ul oficial german al marcii, Cayenne este tradat de farurile din spatele unui GT3 R Hybrid, model pe care Porsche il va aduce la Geneva, impreuna cu noul SUV al marcii.

La o privire mai atenta, facilitata si de o prelucrare usoara a fotografiei, formele noului Cayenne ies la suprafata. Din ceea ce se poate observa in aceasta prima imagine a modelului german, acesta vine cu o parte frontala mai "curata" si cu prize de aer modificate.

Mai multe detalii despre noul Porsche Cayenne vor fi dezvaluite de producatorul german in foarte scurt timp, modelul urmand sa fie prezentat oficial in premiera mondiala in 2 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

via | Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru