Noul Cayenne

Vineri, 22 Martie 2019 | Modele noi

Viitorul Porsche Cayenne ar putea fi 100% electric: “Discutăm această variantă, există cerere pe mai multe piețe”

Viitoarea generație Porsche Cayenne ar putea avea o versiune electrică, lansarea fiind așteptată în jurul anului 2025. Acest proiect este analizat de oficialii Porsche, care spun că există cerere pe mai multe piețe internaționale.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Noua generație Porsche Cayenne a ieșit la lumină: doar motoare pe benzină și interiorul lui Panamera

Porsche a dezvăluitoficial noua generație a modelului Cayenne, a treia la număr. SUV-ul din Stuttgart preia interiorul tehnologizat al lui Panamera și se lansează doar cu versiuni pe benzină.
Joi, 24 Iulie 2014 | Modele noi

Porsche Cayenne facelift: schimbări estetice şi motoare noi pentru SUV-ul german

Porsche i-a aplicat o restilizare lui Cayenne şi a făcut o serie de schimbări în gama de motorizări. Unitatea V8 aspirată a lui Cayenne S a fost înlocuită de un motor V6 twin-turbo de 3.6 litri, dezvoltat de la zero de Porsche. Hibridul a fost şi el îmbunătăţit, devenind mai rapid şi mai eficient.
Joi, 25 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Noul Porsche Cayenne - imagini, informatii, video

Primele imagini si informatii ale noii generatii Porsche Cayenne au debutat astazi. SUV-ul Porsche vine cu un design nou, oarecum controversat, si cu o versiune hibrida identica cu cea a noului VW Touareg.
Vineri, 12 Februarie 2010 | Modele noi

Noul Porsche Cayenne, dezvaluit intr-un teaser

Porsche a dezvaluit noul Cayenne intr-un mod nonconformist: intr-o imagine care infatiseaza in prim plan o alta premiera mondiala, hibridul de competitie 911 GT3 R.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Cayenne, noul porsche Cayenne, noul Cayenne, foto Porsche Cayenne, noua generati Porsche Cayenne, Porsche Cayenne foto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru