Viitorul Porsche Cayenne ar putea fi 100% electric: “Discutăm această variantă, există cerere pe mai multe piețe”

de Paul Cosma
Vineri, 22.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Porsche Cayenne ar putea avea o versiune electrică, lansarea fiind așteptată în jurul anului 2025. Acest proiect este analizat de oficialii Porsche, care spun că există cerere pe mai multe piețe internaționale.

Porsche Taycan, primul model electric dezvoltat de constructorul german, va fi prezentat în 2019 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ulterior lansării, Porsche Taycan va oferi și versiuni de caroserie suplimentare, pe listă aflându-se un crossover al cărui nume propus este Taycan Cross Turismo.

De curând, Porsche a spus că viitorul Macan va primi o versiune electrică, iar același lucru ar urma să se întâmple și cu noua generație Cayenne.

Potrivit informațiilor publicate de Autocar, viitorul Porsche Cayenne va fi lansat în jurul anului 2025 și va avea și o versiune 100% electrică.

“Sigur că discutăm electrificarea lui Cayenne, așa cum facem cu toate modelele. Există cerere de mașini electrice pe mai multe piețe, dar noi avem o strategie prin care vrem să dezvoltăm, în același timp, versiuni pe benzină, plug-in hybrid și electrice,” a declarat Wolfgang Butschek, directorul de marketing și vânzări de la Porsche.

În plus, șeful Porsche, Oliver Blume, a spus că discuțiile despre viitorul Cayenne se vor întinde pe “următorul deceniu”, perioadă în care constructorul dorește să vadă evoluția tehnologică a bateriilor pentru mașinile electrice.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Ce bine
    6 ani ca maine trec.. hahahahahaha
    Unde-o fi bunul simt de altadata?
    4 0
  • Corocsenie Adrian
    Adio Porsche !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru