Anunț oficial: viitorul Porsche Macan va fi 100% electric: producția va începe după 2020

de Paul Cosma
Marti, 26.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat oficial că modelul Macan va deveni 100% electric odată cu lansarea viitoarei generații a SUV-ului. Producția noului Porsche Macan electric este programată pentru “începutul următorului deceniu”.

Porsche Taycan, primul model electric dezvoltat de constructorul german, va fi prezentat în 2019 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ulterior lansării, Porsche Taycan va oferi și versiuni de caroserie suplimentare, pe listă aflându-se un crossover al cărui nume propus este Taycan Cross Turismo.

Porsche nu se va opri aici și a anunțat o schimbare radicală pentru unul dintre cele mai vândute modele din gamă.

Porsche Macan va deveni 100% electric odată cu lansarea viitoarei generații, se arată într-un anunț oficial al constructorului german. Potrivit Porsche, producția viitorului Macan 100% electric este programată pentru “începutul deceniului următor”.

Noul model va fi construit la uzina din Leipzig și va utiliza platforma PPE (Premium Platform Electric), dezvoltată în parteneriat cu Audi.

Via Porsche

Comentarii (5)

  • Corocsenie Adrian
    Super ! Daca l-ar fi facut si autonom era si mai bine !
    6 8
  • Marius-Alexander
    Daca nu or sa mearga vanzarile,vor reveni la benzina si chiar la diesel :))
    1 0
  • Edikkk
    Lăsând la o parte grupul VAG care ia atras eşecul cu diesel şi maimuţa, Porsche face printre cele, dacă nu cea mai viabilă maşină din lume.
    2 14
  • Rudolf D.
    i-a
    0 0
  • Audi Q6 e-tron metamorfozat.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru