Porsche a primit 16.000 de comenzi pentru noul Cayenne în patru săptămâni

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.07.2010
În doar patru săptămâni de la debutul pe piaţă al noii generaţii Cayenne, Porsche a primit 16.000 de comenzi la nivel global, iar listele de aşteptare se întind pe patru luni.

Germanii de la Porsche au pornit cu dreptul vânzările noii generaţii Cayenne, modelul primind nu mai puţin de 16.000 de comenzi în primele patru săptămâni de la lansare. Generaţia precedentă a acestui model este cel mai bine vândut model Porsche al tuturor timpurilor. În urma apariţiei de la Festivalul Vitezei de la Goodwood, cei de la Porsche au primit peste 1.000 de comenzi pentru Cayenne din Marea Britanie. Din cauza producţiei limitate, britanicii vor trebui să aştepte aproximativ patru luni pentru a primi noul model Porsche.

Noul Cayenne S Hybrid s-a dovedit a fi popular în rândul clienţilor Porsche din întreaga lume, acesta reprezentând circa 15% din totalul vânzărilor. În aceste condiţii, cei de la Porsche pot considera că au o piaţă şi pentru 918 Spyder, hibridul de performanţă care va costa aproape jumătate de milion de euro. Cayenne S Hybrid s-ar putea să nu aibă un succes la fel de ridicat în Europa, deoarece clienţii de pe această piaţă au la dispoziţie şi o versiune diesel a lui Cayenne.

Importatorul mărcii Porsche în România a reuşit să vândă 29 de unităţi în doar o lună de la debutul pe piaţa internă.

Ţinta de vânzări a acestora este de 60 de unităţi în 2010, pe care au şase mari să o atingă şi chiar depăşească, din moment ce au vândut jumătate din numărul total de unităţi pe care plănuiau să le comercializeze în şase luni de trei ori mai repede decât s-ar fi aşteptat. Trei clienţi din România au ales versiunea hibridă a lui Cayenne.

CLICK AICI PENTRU A CITI DRIVETESTUL AUTOMARKET CU PORSCHE CAYENNE S

PENTRU A CITI DRIVETESTUL AUTOMARKET CU PORSCHE CAYENNE TURBO, CLICK AICI

Via | LeBlogAuto

Comentarii (1)

  • ...sigur!?....ia mai numaratile o data!o fi poate plus minus una...ha ha ha cine verifica veridicitatea acestor cifre...ma refer la toate masinile....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru