Video. Porsche pregătește o versiune GTS pentru Cayenne Coupe: prototipul SUV-ului a fost surprins pe Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Inginerii Porsche pregătesc o nouă versiune pentru actualul Caynne Coupe. Conform surselor, varianta va purta indiciativul GTS și ar putea beneficia de o versiune mai puternică a sistemului plug-in hyrbrid disponibil în prezent pe Cayenne Turbo S E-Hybrid.

În primăvara anului trecut, Porsche a prezentat noul Cayenne Coupe. SUV-ul coupe a fost dezvoltat pentru a concura cu BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe și poate fi comandat atât în versiuni cu motoare pe benzină, cât și în variante plug-in hybrid.

Acum, surse apropiate companiei spun că nemții pregătesc o versiune GTS a noului Cayenne Coupe. Unul dintre prototipurile de teste a fost deja surprins în timpul unor teste care au avut loc pe circuitul de la Nurburgring.

Viitorul Cayenne GTS ar urma să mizeze pe mici modificări estetice: spoilere îmbunătățite, un sistem de evacuare nou și o aripă spate ceva mai generoasă.

În ceea ce privește motorizarea, există voci care spun că noua versiune va miza pe actuala configurație a variantei Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupe (plug-in hybrid cu 680 CP), însă puterea sistemului de propulsie ar urma să crească până la aproape 800 CP. În același timp, există surse care spun că viitorul Cayenne GTS Coupe va fi echipat doar cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri (unitate cu 550 CP disponibilă pe versiunea Turbo), iar puterea acestuia va ajunge la 650 CP (valoare identică cu cea oferită de Lamborghini Urus).

Lansarea noii versiuni Cayenne Coupe va avea loc până la finalul anului curent. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru