Porsche Cayenne Coupe

Joi, 17 Iunie 2021 | Modele noi

Noua versiune de performanță a lui Porsche Cayenne Coupe a stabilit un record de timp pe Nurburgring

Porsche pregătește lansarea unei noi versiuni de performanță a SUV-ului Cayenne. Înaintea debutului, aceasta a stabilit un record de timp (pentru SUV-uri) pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Porsche în Romanian Roads Luxury Edition: "În minte îți rămân doar două opțiuni: cumperi acum un Porsche sau vei cumpăra mai târziu un Porsche"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul țării cu mașini premium-luxury, am văzut îndeaproape la lucru Porsche Macan GTS și Porsche Cayenne Coupe. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat modelele Porsche pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 7: Final de tur la Palatul Știrbey, ultima oprire a caravanei

Ultima zi a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a purtat de la Conacul Maldăr pe Dealul Negru până la autostrada București - Pitești. Ziua s-a încheiat cu un apus memorabil la umbra Palatului Știrbey din Buftea.
Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 6: Am traversat Mica Elveție din județul Alba în drum spre templul tradiționalului de la Conacul Maldăr

Penultima zi din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin ne-a adus mai aproape de casă după un drum superb prin județele Alba și Sibiu. Pentru ca apoi să dăm piept cu traficul dificil de pe Valea Oltului.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 5: am pășit pe urmele Corvinilor în drumul spre oaza occidentală Theodora Golf Club

Ziua a cincea a Romanian Roads Luxury Edition ne-a plimbat prin file de istorie medievală și ne-a încărcat cu energie la poalele Castelului Corvinilor. Seara ne-a prins în localitățile cu miros occidental din apropiere de Alba Iulia.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Modele noi

Porsche a prezentat noile Cayenne GTS și Cayenne GTS Coupe: SUV-urile au motor V8 cu 460 de cai putere

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile Cayenne GTS și Cayenne GTS Coupe. SUV-urile sunt echipate cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care oferă 460 CP și 620 Nm.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Imagini cu Porsche Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS, "scăpate" pe internet: versiunile vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri

Câteva imagini cu viitoarele Cayenne GTS și Cayenne Coupe GTS au fost "scăpate" pe internet. Ambele versiuni vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri și vor miza pe o serie de îmbunătățiri la nivel exterior.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Porsche pregătește o versiune GTS pentru Cayenne Coupe: prototipul SUV-ului a fost surprins pe Nurburgring

Inginerii Porsche pregătesc o nouă versiune pentru actualul Caynne Coupe. Conform surselor, varianta va purta indiciativul GTS și ar putea beneficia de o versiune mai puternică a sistemului plug-in hyrbrid disponibil în prezent pe Cayenne Turbo S E-Hybrid.
Luni, 20 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Porsche pregătește o versiune plug-in hybrid pentru Cayenne Coupe: noua variantă va debuta în cursul anului curent

Noul Porsche Cayenne Coupe va primi și o versiune plug-in hybrid. Cel mai probabil, sistemul de propulsie va fi preluat de pe varianta Cayenne E-Hybrid, model care oferă 462 CP și o autonomie în modul electric de până la 44 de kilometri.
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Porsche lansează Cayenne S Coupe: motor V6 de 2.9 litri cu 440 CP și 0-100 km/h în 5 secunde

Porsche a publicat primele imagini cu versiunea Cayenne S Coupe. SUV-ul producătorului german promite 440 CP și 550 Nm mulțumită unui motor V6 biturbo de 2.9 litri.
Vineri, 22 Martie 2019 | Modele noi

Porsche Cayenne Coupe: noul rival al lui BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe are motor V8 de 550 de cai putere

Porsche a prezentat primele imagini și detalii despre noul Cayenne Coupe, care introduce opțional un plafon din fibră de carbon și mizează în versiunea de top pe un motor V8 de 550 de cai putere pentru a concura cu BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe.
Marti, 19 Martie 2019 | Modele noi

Prima schiță cu Porsche Cayenne Coupe: rivalul lui BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe se lansează în acest an

O schiță cu noul Porsche Cayenne Coupe a apărut pe internet înainte de prezentarea oficială a SUV-ului care va avea loc în perioada imediat următoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Modele noi

Informații despre versiunea coupe a lui Porsche Cayenne: rivalul lui BMW X6 va fi lansat în cursul anului curent

Porsche pregătește o versiune coupe a SUV-ului Cayenne. Modelul va fi lansat în perioada imediat următoare, vânzările urmând să debuteze până la finalul anului.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Modele noi

Undă verde pentru producție: Porsche Cayenne coupe este așteptat în 2019 ca model de performanță fără motoare diesel

Porsche își va extinde portofoliul cu o versiune coupe a SUV-ului Cayenne, după ce șeful constructorului a aprobat acest proiect, susțin englezii de la Autocar. Porsche Cayenne coupe ar urma să fie lansat în 2019 ca model de performanță fără nicio motorizare diesel.
Joi, 14 Septembrie 2017 | Industrie

Porsche se gândește la un model Cayenne Coupe: competiție pentru BMW X6 și Mercedez GLE Coupe

Porsche ia în calcul să dezvolte o versiune coupe pentru Cayenne ca parte a strategiei de extindere a gamei de SUV-uri.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Cayenne, Porsche Cayenne Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru