Macan

Marti, 10 Decembrie 2013 | Industrie

Porsche a avut o creştere de 10% în luna noiembrie la nivel global

Marca Porsche a obţinut un rezultat impresionant în luna noiembrie, livrările sale crescând cu 10% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe deasupra, constructorul se aşteaptă la un 2014 de succes, urmând să-l lanseze pe Macan.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Intern

Preţuri Porsche Macan în România: start de la 64.600 euro

La doar o săptămână de la dezvelirea oficială, importatorul Porsche în România a publicat preţurile noului Macan. Fratele mai mic al lui Cayenne pleacă de la 64.593 euro cu TVA inclus pe piaţa din România.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: premieră mondială pentru "Baby Cayenne"

Dacă până astăzi vorbeam de un singur SUV în gama Porsche, noul Macan completează oferta germanilor cu un model compact şi extrem de performant. Cu o versiune Turbo care face 0-100 km/h în 4.6 secunde!
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Modele noi

Porsche Macan: primul teaser video dezvăluie sunetul motorului

Porsche a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un teaser video care dezvăluie sunetul motorizării lui Macan, fără să precizeze despre ce propulsor este vorba.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Modele noi

770.000 de euro pentru Porsche 918 Spyder? Nicio problemă: 10 clienţi din Europa Centrală şi de Est au comandat deja maşina

Preţul de aproape 800.000 de euro al lui Porsche 918 Spyder nu îi sperie pe est-europenii care-şi doresc cea mai dorită maşină sport a anului. 10 clienţi din zona central-est europeană şi-au comandat deja maşina care va fi produsă în doar 918 exemplare.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Porsche pregăteşte hibridizarea întregii game în următorii ani

Odată cu noua platformă modulară MSB, Porsche va hibridiza întreaga sa gamă în următorii ani. Pentru asta, nemţii au dezvoltat un sistem hibrid special, compatibil cu toate modelele noi.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea un design inspirat din cel al lui Evoque

Porsche a decis să modifice design-ul lui Macan după apariţia pe piaţă a lui Range Rover Evoque, anunţă Automotive News. În ciuda inspiraţiei venite de la modelul britanic, Macan nu va fi o copie de Evoque, spun reprezentanţii mărcii.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea şi un motor cu patru cilindri în linie

Macan, fratele mai mic al lui Cayenne, va fi echipat şi cu un motor cu patru cilindri în linie, anunţă reprezentanţii Porsche.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Modele noi

Porsche Macan ar putea avea şi o versiune de 370 CP

Versiunea de top a lui Porsche Macan ar putea dezvolta 370 CP, spun englezii de la Autocar citând surse din cadrul mărcii germane. Respectiva versiune va fi echipată cu un V6 twin-turbo, spun aceştia.

Tag-uri similare

Porsche, modele noi Porsche, noutati Porsche, Macan, SUV Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru