FOTOSPION: Imagini cu viitorul Porsche Macan electric, surprins fără camuflaj

de Tiberiu Safta
Joi, 03.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Au apărut imagini spion noi cu viitorul Porsche Macan electric. Noul model a fost surprins în timpul testelor publice aproape fără camuflaj înainte de lansarea oficială, programată pentru 2024.

Viitorul Porsche Macan electric a fost surprins din nou pe drumurile publice de către fotografi. De această dată, viitorul SUV electric de performanță a fost surprins aproape fără camuflaj, lucru care ne permite să observăm detaliile vizuale ale lui Macan electric.

Așa cum s-a văzut și într-o colecție anterioară de imagini spion, noul Porsche Macan electric adoptă un design frontal asemănător cu cel văzut la electricul Taycan. Mai exact, vorbim aici de faruri LED mai mici, dar și lumini secundare montate separat sub farurile principale. Tot în partea din față vedem și o priză de aer desenată în forma unui trapez, iar în partea inferioară este montat și un spoiler.

Față de versiunea cu motoare termice a lui Macan, noua versiune electrică va avea o linie mai joasă a plafonului, care este, din nou, un element de design inspirat de către Taycan. Partea din spate este dominată de stopuri LED unite printr-o bandă iluminată.

Noul Porsche Macan electric va fi bazat pe platforma PPE, împărtășită cu mai multe SUV-uri electrice din cadrul Grupului Volkswagen, cum ar fi noul Audi Q6 e-tron.

Lansarea oficială a lui Macan electric va avea loc abia în 2024.

Imaginile cu noul Porsche Macan electric pot fi văzute aici.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru