Imagini cu viitoarea generație Mercedes-Benz GLC din timpul testelor. Va împărți platforma cu Clasa C

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 30.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Stuttgart a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație GLC din timpul testelor în condiții de iarnă. SUV-ul va fi prezentat până la finalul anului 2022.

Mercedes-Benz GLC a debutat în 2015, ca un înlocuitor pentru vechiul GLK. Aflat încă la prima generație, GLC a primit în 2019, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, un bine-meritat facelift.

Acum, constructorul din Stuttgart pregătește a doua generație GLC. Aceasta va debuta până la finalul anului curent, dar, până atunci, Mercedes-Benz a publicat acum o serie de imagini cu prototipul din timpul testelor în condiții de iarnă.

Noua iterație va fi dezvoltată pe arhitectura MRA2, pe care o va împărți cu actualul Clasa C.

Lista cu noutăți include cea mai recentă versiune a sistemului multimedia MBUX, un instrumentar de bord digital, cu ecran de 12.3 inch, și un display central de 11.9 inch. Noul GLC va oferi mai multe sisteme de siguranță decât modelul actual.

Gama de motorizări va fi compusă din unități pe benzină și diesel alăturate, desigur, unui sistem micro-hibrid. Clienții vor avea la dispoziție și versiuni plug-in hybrid cu o autonomie electrică de peste 100 de kilometri.

Așa cum spuneam, noua generație Mercedes-Benz GLC va debuta până la finalul anului curent.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Că întotdeauna ce propune Mercedes e fantastic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru