Viitorul Audi A8

Duminica, 05 Aprilie 2020 | General

Viitorul Audi A8 nu va avea versiune electrică: nemții vor îmbunătăți varianta plug-in hybrid

Viitoarea generație Audi A8 nu va primi o variantă electrică. În schimb, nemții spun că vor îmbunătăți actuala versiune plug-in hybrid, iar autonomia în modul electric ar urma să treacă de 47 de kilometri.
Vineri, 06 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Audi și Nvidia pregătesc lansarea noului A8: limuzina se va putea conduce singură și va avea un nou Virtual Cockpit

Audi lucrează împreună cu Nvidia la o serie de tehnologii care își vor face apariția în premieră pe noua generație A8. Printre ele se află și a doua generație Virtual Cockpit, ecranul care înlocuiește instrumentele de bord.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | Tehnologie

Audi nu se cumințește: germanii cred în continuare în puterea dieselului și pregătesc un nou V8 TDI așteptat să debuteze pe A8

Audi lucrează în prezent la o noua generație a TDI-ul cu opt cilindri de 4.2 litri. Motorul V8 ar urma să debuteze pe noua generație Audi A8.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Modele noi

Viitorul Audi A8 va avea ecran OLED, se va conduce singur şi va recunoaşte gesturile

Audi a făcut publice noi detalii despre viitoarea generaţie A8. Limuzina germanilor va beneficia de o mulţime de tehnologii revoluţionare, printre care şi un sistem de conducere autonomă.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Tehnologie

Audi amână lansarea noii generaţii A8 pentru anul 2017 cu scopul de a testa capacitatea limuzinei de a se conduce singură

Audi a anunţat deja că noua generaţie A8 va fi oferită alături de un sistem semi-autonom de rulare. pentru ca acesta să fie gata, germanii au decalat data de lansare a modelului pentru finalul lui 2017.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Audi va lansa varianta A3 sedan in Statele Unite

Audi intentioneaza sa lanseze in urmatorii ani o varianta sedan a hatchback-ului A3, special pentru piata din Statele Unite. Planurile germanilor includ si o versiune electrica a modelului A2.

Tag-uri similare

Audi Q5, Audi Q3, Audi A7, Audi A3 sedan, viitorul Audi A8, Audi A3 clean-diesel, plan de organizare Audi, raportul euro/dolar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru