Volvo City Safety

Vineri, 04 Octombrie 2013 | Siguranta

Volvo îşi promovează sistemul de frânare automată printr-o serie de clipuri amuzante

"Nu toţi bicicliştii sunt atât de vizibili", spune Volvo în ultimele spoturi ale mărcii suedeze. Contextul rămâne de descoperit în cele trei clipuri ale campaniei.
Luni, 27 August 2012 | Siguranta

Volvo: "Riscul de a fi rănit într-o maşină a noastră s-a înjumătăţit în ultimii 12 ani"

Volvo, unul dintre liderii cercetării şi dezvoltării sistemelor de siguranţă la nivel mondial, susţine că riscul de a fi rănit într-un accident într-o maşină a mărcii suedeze a scăzut cu 50% din anul 2000 încoace.
Marti, 28 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Volvo V40 - informaţii complete, galerie foto, primul video

Volvo a dat astăzi publicităţii un comunicat în care anunţă gama de motorizări a noului V40, performanţele compactei precum şi cele mai avansate sisteme de siguranţă, printre care airbagul pentru pietoni.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Siguranta

Volvo XC60 primeşte sistemul de detecţie a pietonilor

După ce sistemul CitySafety a debutat pe XC60, SUV-ul suedez a primit şi sistemul de detecţie a pietonilor implementat iniţial doar pe noile S60 şi V60.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Reportaj

Rebel sau elegant?

Volvo S60 se vrea a fi cel mai dinamic model din istoria suedezilor, dar şi un promotor al noilor sisteme de siguranţă, ascunse în spatele unui pachet care inspiră eleganţă. Am încercat să ne convingem de aceste atribute în cadrul unui test organizat de scandinavi şi pilotul român Titi Aur.

Tag-uri similare

Volvo S60, Volvo City Safety, siguranta Volvo S60, sisteme de siguranta Volvo S60, Volvo Blind Spot Information, Volvo Lane Departure Warning, Volvo Pedestrian Protection, Volvo S60 Titi Aur, Volvo Traction Torque Vectoring
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru