Volvo SPA

Marti, 17 Martie 2015 | Tehnologie

Volvo promite că vor trece 20 de luni între creionarea unei maşini şi debutul ei pe piaţă

Folosirea unor platforme comune pentru modelele sale va ajuta Volvo să scurteze considerabil durata de elaborare a unui model nou. Şi ciclul de viaţă va fi redus cu această ocazie.
Vineri, 29 August 2014 | Reportaj

Reportaj: Un SUV cu miros de muşchi

Lansarea noului Volvo XC90, care a avut loc la Stockholm, ne-a pus faţă în faţă cu primul model Volvo care respectă atât valorile suedeze, cât şi cerinţele globale de vârf ale clienţilor SUV-urilor premium. Vă spunem cum s-a văzut maşina de aproape şi de ce are şanse majore să fie modelul care va ridica marca suedeză.
Joi, 24 Aprilie 2014 | Industrie

Volvo a terminat modernizarea uzinei unde va produce noul XC90

Volvo a terminat investiţiile în cadrul uzinei sale din Torslanda, recent ajunsă la venerabila vârstă de 50 de ani. Aici, Volvo va produce noua generaţie a SUV-ului XC90.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | Modele noi

Volvo pregăteşte nouă modele noi până în 2015

Şeful Volvo a anunţat că sunt în plan nouă modele noi până în 2015. Opt dintre ele vor fi facelifturi sau noi derivate de caroserie. Propunerea complet nouă va fi viitoarea generaţie a SUV-ului XC90.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Tehnologie

Volvo va marca în 2014 despărţirea definitivă de Ford prin inaugurarea unei platforme moderne

Volvo a anunţat că va investi 11 miliarde de dolari într-o platformă modulară de tipul celei MQB de la Volkswagen. Ea va fi folosită în premieră pe noua generaţie XC90, aşteptată în 2014.
Luni, 05 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Volvo aduce la Frankfurt o nouă generaţie de motoare

Volvo anunţă că va dezvălui la Salonul Auto de la Frankfurt o nouă generaţie de motoare diesel şi benzină, supuse operaţiei de downsizing. Acestea vor fi şi mai uşoare cu până la 90 de kilograme.

Tag-uri similare

Volvo, motoare Volvo, Volvo SPA, platforma Volvo, Volvo Scalable Platform Architecture, Scalable Platform Architecture, Volvo downsizing
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru