Teaser cu interiorul lui BMW iNext: SUV-ul electric va avea un ecran curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un teaser pentru iNext care confirmă că versiunea de serie a SUV-ului electric va avea la interior un ecran curbat care va integra sistemul de infotainment și ceasurile de bord.

După prezentarea oficială a conceptului Vision iNext în toamna anului trecut, BMW a început o serie de teste cu mai multe prototipuri ale SUV-ului electric, iar în această săptămână a oferit un prim teaser cu interiorul versiunii de serie.

Cele două imagini publicate de constructorul german demonstrează că BMW iNext va avea la interior un ecran curbat de mari dimensiuni care va integra atât sistemul de infotainment, cât și ceasurile de bord.

Ecranul este curbat spre șofer cu scopul de a optimiza vizualizarea informațiilor și de a ușura controlul tactil al acestuia. De asemenea, senzația pe care o va percepe șoferul la volan va fi că ecranul "plutește" pe planșa de bord.

"Display-ul curbat cu o singură secțiune este elementul central de contro. Acesta este realizat din materiale de înaltă calitate și este practic suspendat pe panoul cu instrumente. Este un element cheie în termeni de spațiu și lux în BMW iNext", explică Domagoj Dukec, directorul BMW Design.

Versiunea de serie a lui BMW iNext va apărea pe piață în anul 2021 și va fi produsă la uzină din localitatea germană Dingolfing.

SUV-ul electric va avea o autonomie de circa 600 de kilometri conform standardului WLTP, dar și funcții autonome de nivelul 3 din 5.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru