Teaser cu noul Continental GT Speed: "Cel mai capabil Bentley de până acum"

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 17.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat primul teaser oficial cu noul Continental GT Speed. Debutul este programat în 23 martie.

Actuala generație Bentley Continental GT a debutat în urmă cu trei ani, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Lansarea pe piață a avut loc în 2018, iar clienții au avut la dispoziție două variante: GT W12 și GT V8.

Acum, constructorul britanic de automobile anunță mult așteptata variantă Continental GT Speed prin intermediul unui scurt teaser. Debutul este programat în 23 martie.

Speed este denumirea pe care Bentley o dă modelelor ceva mai înclinate spre performanță, iar noul Continental GT Speed este descris ca fiind cel mai capabil Bentley de până acum. În ciuda unei sportivități mai accentuate, confortul și rafinamentul rămân la aceleași standarde ridicate.

Bentley nu a oferit prea multe detalii despre acest nou model, dar dacă ar fi să ne luăm după variantele anterioare ar trebui să ne așteptăm la câteva elemente estetice specifice și la mai multă putere dezvoltată de motorul W12.

Unitatea twin-turbo de 6.0 litri dezvoltă în cazul lui Continental GT 635 de cai putere și 900 Nm cuplu.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 3.7 secunde, iar viteza de top se oprește la 333 km/h.

Ca punct de referință, vechiul Continental GT Speed dezvolta cu 53 CP și 53 Nm mai mult decât versiunea obișnuită.

În ceea ce privește primul teaser care anunță noua variantă, acesta trădează silueta mașinii și sunetul sistemului de evacuare.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru