Teaser cu o nouă versiune pentru Porsche 911. Ar putea fi oferită doar în Franța

de Tiberiu Safta
Miercuri, 28.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat o imagine sugestivă cu o nouă versiune pentru emblematicul model 911. Noua versiune ar urma să fie vândută exclusiv în Franța, iar debutul său va avea loc cu ocazia evenimentului Le Mans Classic.

Porsche France, filiala franceză a constructorului german, a publicat o imagine oficială sugestivă pe rețelele sociale cu o nouă versiune pentru modelul 911. Imaginea în sine nu relevă absolut niciun detaliu nou, însă Porsche ne oferă câteva indicii cu privire la momentul lansării noului model.

Cel mai probabil, noua versiune va fi produsă în serie limitată. Având în vedere că fotografia a fost postată de către filiala din Franța a mărcii, este foarte probabil ca noua versiune să fie disponibilă doar în Hexagon.

Alături de asta, inclusiv debutul său va avea loc tot în Franța, cu ocazia cursei Le Mans Classic, destinată mașinilor de epocă. Noul model va fi dezvăluit în mai puțin de 24 de ore din acest moment, la ora 9 și 11 minute dimineața, ora Franței.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru