Teaser cu versiunea de producție a lui Mercedes-AMG One

de Alexandru Monenciu
Luni, 30.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat un teaser video cu versiunea de serie a lui Mercedes-AMG One. Cu această ocazie aflăm și când debutează, după mai multe amânări.

Hypercar-ul Mercedes-AMG One este, fără îndoială, una dintre cele mai așteptate mașini ale ultimilor ani. Conceptul debuta în 2017, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt și, de atunci, prototipurile au fost dezvoltate cu foarte multă atenție.

Chiar și așa, lansarea unei mașini de stradă, cu sistem de propulsie hibrid, derivat de cel folosit în Formula 1, este o mare provocare. De aici și numeroasele amânări.

Motorul de 1.6 litri turbo va fi ajutat de 4 unități electrice pentru a dezvoltat mai bine de 1.000 de cai putere. Agregatul termic va trebui reconstruit o dată la 50.000 de kilometri, după cum anunțau reprezentanții companiei în urmă cu ceva timp.

Acum, a venit momentul să facem în sfârșit cunoștință cu versiunea de producție a lui Mercedes-AMG One. Se va întâmpla în 1 iunie, după cum anunță cel mai recent teaser video publicat de către germani.

Producția hypercar-ului va fi limitată la doar 275 de exemplare. Prețul unuia pornește de la 2.27 milioane de euro și, deloc surprinzător, toate au fost deja vândute.

Recent, șeful Mercedes-Benz recunoștea că aprobarea acestui model nu a fost chiar cea mai inspirată decizie.

via Mercedes-AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru