Teaser cu viitoarea generație BMW Seria 7. Versiunea electrică i7 debutează în aprilie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 16.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de informații, dar și o imagine teaser cu viitoarea generație Seria 7. Aceasta va avea și o versiune pur electrică, i7, al cărei debut este programat pentru luna aprilie.

Cu ocazia Conferinței Anuale a BMW Group, Frank Weber, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG, a oferit câteva detalii interesante despre viitoarea generație Seria 7. Totodată, producătorul din Munchen a publicat și o imagine teaser.

Așa cum bine știi, noul Seria 7 va fi disponibil și într-o versiune pur electrică, denumită i7, ambele urmând să debuteze oficial în luna aprilie.

Farurile rotunde și grila specifică mărcii din Munchen au fost reinterpretate. Blocurile de lumini superioare din sticlă cristal și conturul iluminat al grilei radiatorului sunt numai câteva dintre atracțiile de design ale noului vârf de gamă BMW.

Pentru habitaclu, producătorul din Munchen a pregătit, pe lângă materialele și finisajele de lux, un ecran central curbat, un nou tip de bandă luminoasă și un nou acoperiș panoramic Sky Lounge.

Ca de obicei, pasagerii din spate sunt cei mai răsfățați. Aceștia vor avea la dispoziție noul ecran BMW Theatre Screen, de 31 de inch, care iese din tapițeria plafonului.

Nemții au prezentat tehnologia la CES 2022, display-ul având o afișare panoramică 32:9 și rezoluție 8K.

Pe lângă sistemul de propulsie electric, viitorul Seria 7 va putea fi comandat și cu motorizări diesel și pe benzină, de generație nouă.

via BMW

Comentarii (13)

  • iX arata ca un castor, noul 7 arata ca o cartita.
    8 1
  • Desi BMW anunta ca motoarele diesel vor mai rezista pe piata multi ani, cam scot electrice model dupa model, neascultand vocea puternica si importanta a romanilor.
    Hai baietii cu manutele rosii, comentati la i7.
    4 8
  • Mă bucur c-ai revenit, seria 7 va avea și diesel, mai ai de așteptat.
    2 6
  • @dan_grc
    Eu auzisem de la oamenii care se pricep la masini, ca masinile premium nu exista cu motorizare diesel, erau benzinare.
    Faptul ca va avea SI diesel e stiut. De mentionat ar fi ca va avea si electric. Asta e ceva nou.
    Si eu nu astept dieselul si nici vreo masina BMW. Am alte orientari cand vine vorba de masini.
    2 5
  • De ce sa ne obosim sa ne criticam opiniile? Vrei BMW electric ia-ți, alții vor benzina, alții diesel… toată lumea are opțiuni… ce frumos, nu?
    Doar ca BMW, Mercedes, Audi nu reprezintă ca vânzări mare lucru pe plan mondial. Împreuna fac 5-7%, si din astea maxim 1% sunt electrice . Poți calcula singur când Electricele pe care le susții vor deveni relevante ca si număr.
    Pot sa anunțe ca scot electrice “pe banda rulantă” dar in cele 3, 4 tari in care raportează creșteri imeeense nu se vinde nici 1% din totalul vânzări anuale. Mai vorbim in 20 de ani… sau?
    7 4
  • Mircea Badea
    grila de canal..asa ceva..dupa ce ca erau plostite deja..
    2 4
  • Au reinterpretat grila... Haaaa, haaaa, ha! Adică din oribilă au făcut-o și penibilă.
    3 4
  • Una este sa critici cu argumente si bun simț partea de design (chiar dacă este o tema subiectiva) si alta sa arunci frustrări si dovezi de lipsa de caracter.
    Ma gândesc ca cine face așa ceva au făcut chestii mărețe la viața lor, nu?
    A6, S classe, seria 7 (si nu numai), sunt adevărate opere de arta si merita considerație din foarte multe puncte de vedere, iar dacă sunt aspecte de criticat se poate face fără a deconspira ca sunteți bădărani, prost crescuți (exact de la mama si tata vine mizeria si nu ați reușit in zeci da ani sa schimbați nimic), frustrați si incomplet dezvoltați la nivel de control emoții. Poți spune ca nu-ți place și vom înțelege mesajul, acuma știm mai mult si nu era neaparat necesar.
    Prin absurd bine’nteles… dacă ai primi un seria 7 gratis, l-ai refuza ca-i canal, castor etc.?
    2 1
  • PARCA E CASTOR
    1 1
  • off struguri sunt acri!
    1 1
  • @ Dutz
    Esti definitia Dublului Standard si a Disonantei Cognitive.
    Ii judeci pe altii ca sunt badarani, prost crescuti, dar chiar tu, marele civilizat esti badaran, prost crescut.
    Deci cei care spun "castor" sunt mai badarani decat tine, care folosesti invective ?
    Hai, ca esti chiar penibil.
    Haha
    2 1
  • Daca nu iti place ceva (cum se pare ca nu iti place tie gramatica, deoarece se scrie "strugurii", cu doi de i), asta nu inseamna ca "strugurii sunt acri".
    Sunt si alte masini pe care nu si le permit comentatorii, dar asta nu inseamna ca si celelalte masini li se par urate.
    In ziua de astazi nu mai poti sa iti exprimi o parere, ca trebuie sa apara un "minoritar" ca tine, care sa dea lectii de morala si psihologie... Sau cum se numeste mai nou... "Analist".
    2 0
  • Draga Haha…
    Nu am nici o problema sa-mi asum atunci când sunt bădăran si prost crescut (cu siguranța sunt situații si-i apreciez pe cei care îmi arată când greșesc), deci contradicția este doar ca tu ai vrut din nou sa ne arați ca ești cum am spus… indiferent ca am sau nu dreptate.
    In fine, cine vorbește ca sa se afle in treaba se expune la a fi criticat.
    Pac… pac…
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru