Teaser cu viitorul BMW i5: semnătură luminoasă nouă a farurilor și iluminare ambientală nouă

de Tiberiu Safta
Joi, 04.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat două clipuri teaser oficiale cu viitorul său model electric i5. Noul model va fi lansat împreună cu noua generație a Seriei 5, iar clipurile relevă noua semnătură luminoasă a modelului, precum și iluminarea ambientală din habitaclu.

În mai puțin de 3 săptămâni vom face cunoștință oficial cu noua generație BMW Seria 5. Odată cu lansarea viitoarei iterații a berlinei din clasa executive, vom asista și la dezvăluirea versiunii electrice i5, prima astfel de versiune din istoria lungă a modelului.

Până atunci, BMW ne-a arătat deja câteva imagini cu modelul camuflat în timpul testelor, iar acum constructorul bavarez a publicat două clipuri teaser pe rețelele sociale. Primul clip relevă noua semnătură luminoasă a farurilor, alături de noua grilă iluminată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BMW (@bmw)

Cel de-al doilea clip scoate în evidență iluminarea ambientală din habitaclu, alături de ecranul central mare pentru sistemul multimedia.

Din informațiile de până acum, viitorul BMW i5 va fi oferit în două versiuni: eDrive 40 și M60 xDrive. Prima versiune va avea un singur motor electric montat în puntea din spate și care dezvoltă 335 de cai putere.

Versiunea mai puternică M60 xDrive va primi două motoare electrice, una pentru fiecare punte, iar acestea vor livra 590 de cai putere. BMW dorește ca autonomia lui i5 să fie undeva în jur de 475 de kilometri.

Toate detaliile despre noile Seria 5 și i5 le vom afla la momentul lansării din 24 mai.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BMW (@bmw)

via BMW

Comentarii (1)

  • THANKS GOD
    Bine ca nu are HIDOSENIA de GRILA de la M3/M4, (i)7, X7.
    PFIUUU !!!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru