Bmw seria 5 2023

Luni, 24 Iulie 2023 | Industrie

BMW dă startul producției noului Seria 5

BMW a anunțat oficial că a început producția noii generații Seria 5. Noul model din clasa executive, oferit acum și în versiuni electrice, pornește de la 59.000 de euro în România.
Joi, 04 Mai 2023 | Modele noi

Teaser cu viitorul BMW i5: semnătură luminoasă nouă a farurilor și iluminare ambientală nouă

BMW a publicat două clipuri teaser oficiale cu viitorul său model electric i5. Noul model va fi lansat împreună cu noua generație a Seriei 5, iar clipurile relevă noua semnătură luminoasă a modelului, precum și iluminarea ambientală din habitaclu.
Miercuri, 29 Martie 2023 | Modele noi

Imagini cu noul BMW i5 din timpul testelor de iarnă

BMW a publicat oficial o serie de imagini noi cu viitoarea versiune electrică a Seriei 5. Mașina a fost testată în condiții de iarnă extreme în Suedia, pe drumurile din apropierea Munților Alpi și chiar în interiorul Cercului Arctic.
Miercuri, 15 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul BMW Seria 5: va avea și versiune de performanță electrică

BMW a publicat prima imagine oficială cu noua generație Seria 5. Modelul din clasa executive va primi, în premieră, și versiuni electrice, sub numele i5. Lansarea oficială a noii generații va avea loc în octombrie.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 5, Seria 5, noul BMW Seria 5, BMW i5, seria 5 electric, BMW Seria 5 electric, bmw seria 5 2023, prima imagine bmw seria 5 electric, seria 5 2023
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru